به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «رضا خانی پور»، دبیرعلمی این جشنواره، درباره روند داوری ها گفت: آثار دریافتی در حوزه های مختلف و در رشته های گوناگون برای ارزیابی به داوران داخل و خارج از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ارسال شد و شیوه ارزیابی آثار براساس جداول امتیاز اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با درنظر گرفتن شرایط و نیازهای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بومی سازی و مواردی به جدول امتیازدهی اضافه شد. از جمله این موارد می توان به پژوهشهای کاربردی و هدفمند مرتبط به رسالت های سازمان، نظیر تاریخ شفاهی اشاره کرد.
خانی پور گفت: تعداد 104 اثر به دبیرخانه ارسال شده است که از این تعداد 40 عنوان پایان نامه، 50 عنوان کتاب و 14 طرح مورد ارزیابی قرار گرفت.
خانی پور ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه های علم اطلاعات و دانش شناسی، اسناد وعلوم آرشیوی، مطالعات ایرانشناسی و اسلامشناسی، نسخه پژوهی و تاریخ شفاهی در سطح ملی و نیز شناسایی استعدادهای جوانان در این حوزهها است.
وی یادآورشد: بهره مندی از ظرفیت علمی پژوهشگران و گسترش ارتباط آنان با سازمان اسناد وکتابخانه ملی ایران، ترغیب بیشتر برای تولید علم در حوزه های یاد شده و تقویت مرجعیت این سازمان در برخی از این موضوعات از دیگر اهداف برپایی این رویداد فرهنگی است.
اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، با شعار «پژوهش هدفمند، توسعه فناوری و مرجعیت علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران» در آستانه فرا رسیدن دهه فجر، روز دوشنبه 11 بهمن ماه، ساعت 10 برگزار می شود. در این مراسم پژوهشگران برگزیده در حوزه های کتاب (تالیف،تصنیف و ترجمه)، پایان نامه، طرح های خاتمه یافته و ایده های برتر تجلیل خواهند شد.
نظر شما