به گزارش خبرگزاری شبستان، «عیسی زارعپور» در نخستین جلسه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال با ابراز خرسندی از برگزاری نخستین جلسه این کارگروه تاکید کرد: این کارگروه با توجه به ظرفیتهای حوزه فناوری اطلاعات و تحولاتی که این فناوری در همه ارکان جامعه ایجاد کرده است با ابتکار عمل هیات دولت و دستور رئیسجمهوری تشکیل شده است.
وی گفت: بر اساس اصل ۱۲۷ و ۱۳۸ قانون اساسی، همه اختیارات هیات وزیران و رئیسجمهوری در موضوع اقتصاد دیجیتال به این کارگروه تفویض شده و مصوبات آن عین مصوبات هیات وزیران است و تصمیماتی که در این کارگروه گرفته میشود بهمنزله تصمیم رئیسجمهوری است.
زارعپور ابراز امیدواری کرد با شرایطی که ایجاد شده است به همت دوستان بتوانیم تصمیمات مهم و کلیدی اتخاذ کنیم تا جایگاه شایستهای برای جمهوری اسلامی در بهرهگیری از فناوری اطلاعات، هم در حکمرانی و هم در توسعه اقتصاد دیجیتال و در یککلام تحول دیجیتال را رقم بزنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریحکرد: ارتباطات و فناوری ارتباطات حوزهای راهبردی برای کشور است که با بهرهگیری از آن نهتنها مشکلات کشور را می توانیم حل کنیم، بلکه میتوانیم در سطح جهانی هم در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی در خاتمه تأکید کرد: باید از فرصتی که پیشآمده است حداکثر استفاده را ببریم تا بتوانیم بهسرعت موانع کسبوکارهای دیجیتال و بحث اقتصاد دیجیتال را برطرف کنیم و به اهداف تعیینشده یعنی رسیدن به سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی تا سال ۱۴۰۴ دست پیدا کنیم.
در ادامه این جلسه آییننامه داخلی کارگروه بهمنظور استفاده حداکثری از ظرفیتهای بالقوه دستگاههای اجرایی و اختیارات تفویض شده اصل ۱۲۷ و ۱۳۸ به کارگروه به منظور حمایت از زیستبوم اقتصاد دیجیتال کشور، که مصوبه کمیسیون راهبری کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال بود، به تصویب رسید.
در ادامه حاضران به بیان نقطهنظرات خود درباره ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیتهای ایجادشده با تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال و ورود فوری به موضوعات اولویتدار برای رفع موانع کسبوکارهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند.
نخستین جلسه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، با حضور «احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی، «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری و نمایندگان تامالاختیار سایر دستگاههای عضو، به ریاست «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
نظر شما