به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محمد فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان که با هدف اصلاح و تعدیل قیمت مرغ استان، توقف طرح رصد هوشمند مرغ، بستهبندی توزیع شکر تنظیم بازار با توجه به نوسان جدید قیمتی و تامین شکر مورد نیاز اتحادیه زنبورداران، برگزار شد، اظهار کر: در دی ماه بالغ بر 135 میلیون قطعه جوجهریزی در کشور صورت گرفته که در استان کردستان نیز پیش بینی میشود تا پایان سال 46 میلیون قطعه جوجهریزی شود که تاکنون 40 میلیون محقق شد است.
وی افزود: این آمار نشان از فراوانی تولید و تثبیت قیمت در استان دارد و هرگونه خبر در خصوص کاهش تولید یا کمبود آن چیزی جز تشویش اذهان عمومی نیست
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به استفاده از سامانهها و اپلیکیشنهای مختلف در امر توزیع کالا چه در تعاون روستائی و چه در شبکه دامپزشکی و مجموعه مباحث قرنطینه در بحث تولید مرغ اظهار کرد: با همکاری سازمان تعاون روستائی و ادارات متولی و تعاونی مرغداران درصدد راهاندازی اپلیکیشنی هستیم که به عنوان یک سامانه هوشمند از درب مرغداری تا واحد صنفی توانائی رصد و پایش توزیع مرغ تولیدی را داشته باشد.
سپری افزود: در استان کردستان 95 هزار تن مرغ گوشتی سالیانه تولید میشود که از این مقدار 50 هزار تن در داخل استان مصرف و 45 هزار تن آن که مازاد مصرف است به استانهای دیگر صادر میشود.
وی عنوان کرد: معاونت بهبود تولیدات دامی، شبکه دامپزشکی ضمن ارائه آمار دقیق میزان جوجهریزی واحدهای مرغداری و میزان تحویل مرغ تولیدی میتوانند بصورت دقیق رصد و پایش واحدها را در دستور کار قرار دهند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در خصوص طرح رصد هوشمند مرغ تصریح کرد: سامانه جامع تجارت به منظور رصد مرغ از کشتارگاه تا محل عرضه تهیه شده است.
تهیه و توزیع شکر تنظیم بازار جهت مصرف خانوار از دیگر مباحث مطروحه در جلسه بود که رییس سازمان جهاد کشاورزی ضمن اشاره به این مطلب که براساس دستور ستاد تنظیم بازار هرگونه توزیع شکر تنظیم بازار بصورت فلهای ممنوع است، اظهار کرد: شکر باید بصورت بسته بندی نایلونی در بستههای 1 و 3 کیلویی بر اساس آنالیز قیمت ارائه و بر اساس قیمت مصوب توزیع و در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
سپری ضمن اعلام این مطلب که امسال دمای هوا در زمستان سردتر از حد انتظار بود، یادآور شد: صنعت زنبور داری صنعت ظریفی است و حمایتهای لازمه را میطلبد و زنبورداران استان برای تغذیه و زمستان گذرانی نیاز به مقدار بیشتری شکر جهت تغذیه کندوهای خود دارند که در اسرع وقت شکر مورد نیاز تهیه و در اختیار زنبورداران قرار خواهد گرفت.
نظر شما