مطالبه جامعه قرآنی كشور مبنی بر تولید و پخش برنامه‌های متنوع قرآنی از رسانه ملی

نشست شانزدهم با موضوع تلاوت قرآن و نغمه های دینی رسانه ملی و فضای مجازی در یك همكاری تنگاتنگ بین رادیو قرآن، شبكه قرآن و شورای عالی قرآن، رقم خورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن؛ «محمدتقی میرزاجانی»، در شانزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن كریم گفت: ماموریت و وظایف شورای عالی قرآن در خیلی از بخش ها همگام و در كنار رسانه ملی است. در این نشست این مسئله به صورت ویژه تر اتفاق افتاد و در یك همكاری تنگاتنگ بین رادیو قرآن، شبكه قرآن و شورای عالی قرآن، نشست شانزدهم رقم خورد كه موضوع آن هم تلاوت قرآن و نغمه های دینی رسانه ملی و فضای مجازی بود.

 

معاون اجرایی شورای عالی قرآن  افزود: در این نشست باتوجه به جلسات متعدد این دغدغه نقطه مشترك همه ما بود كه در حوزه قرآن به خاطر ارتقا و تحول لازم است اقداماتی صورت بگیرد لذا این موضوع را در دستور كار نشست تخصصی شورای عالی قرآن قرار دادیم و علاقه مندان قرآنی را درگیر این موضوع كردیم. در ادامه كار، فراخوان منتشر شد و طرح و ایده هایی را دریافت كردیم. همچنین از تعدادی از فعالان و كارشناسان قرآنی هم دعوت كردیم تا ذیل موضوعات طراحی شده ما طرح موضوع داشته باشند.

 

وی با اشاره به برگزاری نشست شانزدهم طی روز های ۱۱ ،۱۲ و ۱۳ بهمن ماه و استقبال از آن، ابراز كرد: در این نشست، طرح ها و ایده های مطرح شده نقد شدند؛ البته در مجموع از حیث مشاركت در ارائه ایده ها و طرح ها، آنچنان قابل ذكر نیست كه به دلیل نو بودن طرح، پیش بینی می كردیم از لحاظ كمی استقبال چشمگیری را شاهد نباشیم.

 

میرزاجانی اظهار كرد: فراخوان ما عام بود و در كنارش هم با افراد متخصص مشورت كردیم و به تعدادی از اساتید هم سفارش طرح و بحث را دادیم و در عین حال با پخش تیزر های تبلیغاتی در سیمای ملی این موضوع را به صورت عام منتشر كردیم، به گونه ای كه همه می توانستند در آن شركت كنند.

 

وی در خصوص بحث داوری آثار ارسال شده به این نشست گفت: بررسی ها و داوری ها طی دو روز به صورت مجازی انجام شد و ارائه كننده از طریق یك ارتباط مجازی با داوران باید از طرح خود دفاع می كرد كه در نهایت ۱۵ طرح و ایده انتخاب شد و شش ایده هم قابل تقدیر شناخته شد. در فرایند سیاست گذاری، برنامه ریزی و ارائه و نقد این طرح ها و ایده ها قالب بر ۳۰ نفر از اساتید و كارشناسان قرآنی و رسانه ای درگیر این كار بودند. در اختتامیه نشست شانزدهم باید جمع بندی این اتفاقات را ارائه می كردیم كه این جمع بندی مسیر ما را در ادامه كار مشخص می كند.

 

میرزاجانی در خصوص سرنوشت طرح ها و ایده های ارائه شده در این نشست هم گفت: ما جلسه ای را در شورای عالی قرآن داشتیم و به این نتیجه رسیدیم كه مجددا آثار ارسالی را بررسی كنیم و احتمالا همه این ها را در یك گردش كار به ریاست صدا و سیمای ملی ارائه دهیم. همچنین گزارش و هدف گذاری را به ایشان ارائه خواهیم داد. البته در محل برگزاری برنامه در خصوص بحث تحول در حوزه قرآنی با ایشان صحبتی داشتم كه مورد استقبال قرار گرفت و به بنده تاكید كردند این ایده ها و طرح ها حتما جمع آوری و ارائه شود كه بتوانیم از آن ها بهره مند شویم؛ لذا تمامی آثار ارائه شده مورد بررسی مجدد و استفاده قرار خواهد گرفت. معاون شورای عالی قرآن در ادامه با اشاره به اهمیت تحول در این عرصه گفت: معتقدیم با یك همایش و چند طرح نمی توان تحول ایجاد كرد، اما می توان فتح بابی را ایجاد و این گفتمان را ایجاد كرد لذا قطعا این مسیر ادامه خواهد داشت.

 

مسئله بعدی تعاملی بود كه با شبكه قرآن، رادیو قرآن و شورای عالی قرآن به عنوان یك اقدام حداقلی در وب سایت و صفحه مجازی هرسه مجموعه بخشی درنظر گرفته شود تا در طول سال پذیرای طرح ها و ایده های قرآنی باشیم. وی بیان كرد: مسئله بعدی مطالبه و توقع جامعه قرآنی كشور از مدیریت ارشد رسانه ملی است كه در تولید و پخش برنامه های متعدد و متنوع از همه شبكه های صدا و سیما اهتمام بیشتری داشته باشند و نسبت به این موضوع یك نگاه ویژه ای رقم بخورد.

 

کد خبر 1145819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha