به گزارش خبرنگار شبستان: دومین همایش فلسفه رسانه، صبح امروز ، 14 اسفندماه در محل سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، آغاز و تا ساعت 16، با حضور کارشناسان و دانشجویان ادامه یافت.
در این همایش، دکتر «امیر عبدالرضا سپنجی»، استاد دانشگاه به سخنرانی و ارائه مقاله ای با موضوع «درآمدی هستی شناسانه بر دیدگاه های سرآمدان نظام جمهوری اسلامی درباره رسانه ها و مخاطبان» پرداخت.
وی اظهار کرد: در بخشی از این مقاله مشخصا به معنا و کابردهای واژه در use در مفهوم ارتباطات، پرداخته شده که اساسا این کلمه به چه معناست؛ useدر منابع و متون مختلف ارتباطی به معنای استفاده اختیاری و هدفمند افراد از رسانه ها به عنوان موجوداتی فعال و گزینش گر است.
سپنجی ادامه داد: باید ویژگی های مختص افراد آن سوی رسانه ها مبتنی بر مفهوم use را تببین کرد چرا که از جمله تعابیر مختلف این واژه، توصیف یاد شده است.
وی تصریح کرد: تاثیرپذیری یا تاثیرناپذیری پیامگیران از یک رسانه و یا تاثیر پس زمینه و محیط اجتماعی و هچنین شاخصه هایی مانند جنسیت، سبک زندگی، شیوه زندگی و تعامل با دیگر افراد نیز از جمله مواردی است که در توضیح تعبیر use در حوزه ارتباطات باید به آن توجه شود.
سپنجی در ادامه با اشاره به موضوع سخنرانی خود و تحقیقی که در راستای همین موضوع، طی دوره زمانی مشخص صورت پذیرفت بدو، گفت: طی این تحقیق جملات سرآمدان نظام را طی دوره زمانی مشخصی در رابطه با رسانه، تهیه و گزاره های مختلفی استخراج کرده و مورد بررسی قرار داد.
این مدرس دانشگاه افزود: نتیجه تحقیق این بود که سرآمدان نظام دیدگاه تربیتی و آموزشی برای تلویزیون قائل هستند و دوست دارند صدا و سیما به این امر مهم بپردازد.
انتهای پیام/
دکتر سپنجی، مدرس دانشگاه، در دومین همایش فلسفه رسانه، مقاله ای با موضوع «درآمدی هستی شناسانه بر دیدگاه های سرآمدان نظام جمهوری اسلامی درباره رسانه ها و مخاطبان» را ارائه کرد.
کد خبر 114648
نظر شما