«فرامرز شجاعی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارکرد: اتاق اولیاء در راستای تکریم اولیا، دانش آموزان و با هدف افزایش مشارکت و اثر بخشی خانواده در تعالی نظام تعلیم و تربیت در مدارس فعال شده است.
مدیر آموزش و پرورش شیروان در خصوص مشورت کردن خاطرنشان کرد: "مشورت" به عنوان یک اصل، جهت همفکری صمیمانه بین اعضای انجمن اولیاء و مدرسه حاکم است که ثمره این کار باعث رشد فعالیت های آموزشی و پرورشی در مدارس خواهد شد.
شجاعی عنوان کرد: اختصاص فضایی مستقل به نام اولیاء و برای خانواده در مدارس اقدامی است که پدرها، مادرها و مدیران و مربیان مدارس و حتی دانش آموزان این احساس را بیشتر از هر زمان دیگر داشته باشند که بین خانه و مدرسه و بین اولیاء و مربیان یک تعامل نزدیک وجود دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه رشد و پیشرفت دانشآموزان باید در هر دو نهاد آموزشی خانه و مدرسه انجام و کنترل شود، هماهنگی و همسویی فعالیتهای والدین و مربیان اهمیت دو چندانی پیدا میکند به همین دلیل تشکیل انجمن اولیا و مربیان در تمامی مدارس به شدت احساس میشود و از آن نمیتوان چشمپوشی کرد.
وی تشکیل جلسات سخنرانی و بحث آزاد جهت افزایش مشارکت والدین، ایجاد فرصتی برای ارائه مشاوره و راهنمایی دادن به والدین جهت رفع مشکلات تحصیلی، تربیتی و خانوادگی، ایجاد تسهیلات و امکانات رفاهی برای دانشآموزان، مربیان و والدین و برنامهریزی برای افزایش بازده دانشآموزان در اوقات فراغتشان را از مهمترین وظایف انجمن اولیا و مربیان برشمرد.
30 هزار دانش آموز در 421 آموزشگاه شهری و روستایی زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
نظر شما