تاکید دولت سیزدهم بر حمایت همه جانبه از مرزنشینان کشور

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تاکید دولت سیزدهم بر حمایت همه‌جانبه از مرزنشینان کشور گفت: بخش قابل ملاحظه‌ای از موضوع قاچاق کالا در مناطق مرزی ریشه در مسائل معیشتی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الله عبدالملکی در اولین نشست کمیته ملی تقویت کسب و کار و اشتغال پایدار مناطق مرزی، تعریف پروژه‌ها و برنامه‌های اشتغالزای نوآورانه را لازمه بهبود معیشت ساکنین این مناطق دانست و تصویب برنامه ملی تقویت کسب و کار مناطق مرزی در هیئت دولت را فرصت مناسبی برای ساماندهی و مدیریت واحد اجرای برنامه‌های مختلف در مناطق مرزی ارزیابی کرد. لازمه مبارزه با قاچاق کالا در مناطق مرزی، ریشه یابی دقیق و توسعه اشتغال در این مناطق است. برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی در بستر زیست بوم ملی اشتغال تعریف می‌شود.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: حل مسئله اشتغال در مناطق مرزی نیازمند برنامه، اقدامات و بودجه ویژه است. توجه ما به مناطق مرزی در محورهای اختصاص منابع مالی ویژه، تسهیل گری، مانع زدایی و نوآوری‌های حوزه اشتغال خاص هر منطقه، متمرکز خواهد بود. توجه به طرح  و پیشنهادهای بخش خصوصی و مردمی، به ویژه گروه‌های جهادی می‌تواند به یافتن مناسب ترین راه حل‌ها با بیشترین بازدهی در هر منطقه منجر شود.

 

محمود کریمی بیرانوند، سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال نیز در این نشست گفت: نخستین بار موضوع اشتغال مرزنشینان با طرح ساماندهی معابر مرزی، کولبری و ته‌ لنجی در سال 1397 مطرح شد که در نهایت امسال با پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این موضوع در ستاد اقتصادی دولت و نشست هیأت وزیران به تصویب رسید. دستگاه‌های اجرایی ذیل کمیته ملی کسب و کار و معیشت مرزنشینان بایستی سازوکارها و پروژه‌هایی که برای مناطق مرزی تعریف می‌کنند، دارای مشخصه نوآورانه بوده و امتیازات و منابع ویژه‌ای برای این مناطق تعریف کنند.

 

در این نشست نمایندگان دستگاه‌های مختلف اجرایی به تبادل نظر پیرامون مفاد برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی پرداختند.

کد خبر 1147950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha