به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی سروری مجد» در نشست رابطان خبری جشنواره امامت و مهدویت با اشاره به فلسفه وجودی جشنواره امامت و مهدویت که هم اکنون در 10واحد دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است، اظهار کرد: هماکنون در دوران گام دوم انقلاب اسلامی و گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به سر میبریم، اساساً از دانشگاه انتظار میرود که معرفت افزایی کند، یعنی جامعه میخواهد که دانشگاه در جهت معرفت افزایی محیط پیرامونی خود گام بردارد.
رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استانها دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه باید مسایل مردم و جامعه را حل کند یکی از مسایل کنونی جامعه امامت و مهدویت است. اگر از مردم پرسیده شود که امامت برای چیست و امامان چرا آمدهاند؟ عموما به امامان ابراز ارادت دارند ولی درباره فلسفه امامت و مهدویت ابهام دارند.
وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امسال از13 رجب تا نیمه شعبان برنامه هایی را در این حوزه در قالب جشنواره امامت و مهدویت در نظر گرفته است.
سروری مجد بیان کرد: آمارها نشان میدهد که یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول تحصیلند که ۶۶ هزار نفر آنها اهل سنت هستند. که در کنار توجه به مساله تقریب مذاهب، موضوع امامت و مهدویت در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: دانشگاه در این مسیر باید پیشگام باشد و به شبهات پاسخ داده و ابهامات قشر فرهیخته را برطرف کند. در ۱۰ واحد دانشگاهی برنامه های جشنواره امامت و مهدویت برگزار می شود که سال آینده همه استان های کشور میزبان برنامه های این جشنواره خواهند بود.
رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استانها دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشبختانه نهادهای مختلفی از این موضوع حمایت کردند اما همچنان جا برای مشارکت وجود دارد، باید آنقدر این موضوع رسانهای شود تا جامعه نخبگانی و عمومی کشور درگیر بحث امامت و مهدویت شوند. تاکید مدیریت دانشگاه بر این است که این جشنواره با جدیت رسانهای شود تا همگان از این حرکت دانشگاه آزاد اسلامی باخبر شوند.
وی با تاکید بر حضور در رسانههای مجازی پرمخاطب گفت: هم باید در فضاهایی که پرمخاطب باید حضور فعال داشته باشیم تا بتوانیم پیاممان را به مخاطبان برسانیم.
گفتنی است؛ جشنواره امامت و مهدویت به میزبانی 10 واحد دانشگاه آزاد اسلامی هم زمان با ماه های رجب و شعبان در 10 استان کشور برگزار می شود.
نظر شما