۳۵ درصد جمعیت استان دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند

صادقی فر با بیان اینکه مهم ترین راهبرد جهانی مقابله با کووید ۱۹ و سویه های مختلف آن واکسیناسیون است، گفت: ۳۵ درصد جمعیت استان دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام، در گفت و گو با خبرنگاران در کارگروه مجازی مقابله با کرونا استان، اظهار کرد:

 

«جمیل صادقی فر» با اشاره به کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان، بستری شدگان و فوتی های مربوط به این بیماری در استان، یادآور شد: مهم ترین راهبرد جهانی مقابله‌ با کووید ۱۹و سویه های مختلف آن واکسیناسیون است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه واکسیناسیون در همه‌ رده های سنی از جمله دانش آموزان تاثیر بسیار زیادی در کاهش میزان ابتلا به کرونا داشته است، گفت: ممکن است روند واکسیناسیون دانش‌آموزان  در بعضی  موارد مانع سرایت بیماری نشده باشد اما واکسيناسيون در روند کاهش تعداد بستری و فوتی ها در این رده سنی  تاثیرگزار بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد جمعیت رده سنی  ۱۲تا ۱۸ سال در مقابل این بیماری همه گیر واکسینه شده اند، گفت: امیدواریم در آینده  با کمک  و مشارکت  والدین بتوانیم شاهد افزایش  روند  واکسیناسیون  دانش‌آموزان باشیم.

 

صادقی فر با تاکیدبر اینکه اکثر موارد بستری در استان، افراد مبتلا به سویه امیکرون و آمار فوتی ها  نیز ناشی از ابتلاء به این ویروس است، افزود: امیکرون یک ویروس جهش یافته از کرونا است که به مراتب قوی تر از دلتا بوده و قدرت انتشار بالاتری دارد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه ویروس ها زمان جهش خطرناک تر می شوند، ابراز کرد: واکسیناسیون به کادر درمان کمک کرد تا بهتر با این ویروس مقابله شود و تاثیر چشمگیری در کاهش روند بستری ها داشت.

 

وی  یادآور شد: مرگ‌و میرهای بهمن ماه ناشی از سویه  امیکرون هستند و بیشترین ابتلاء مربوط به گروه سنی ۳۰ تا ۳۹ سال بوده است که این رده سنی یک سوم مبتلایان را تشکیل می دهند.  

 

صادقی فر خاطرنشان کرد: آمارها نشان می دهد که گروه های سنی بین  ۱۰ تا ۱۹ سال بیش‌ از سه درصد، ۲۰ تا ۲۹ سال نزدیک به ۱۵ درصد، گروه سنی ۴۰ تا ۴۹ سال بیست و سه درصد،  ۵۰ تا ۵۹ سال شانزده درصد،۶۰ تا ۶۹ سال ۴/۸ درصد ، ۷۰ تا ۷۹ سال چهار درصد و رده سنی هشت سال به بالا ۱/۲ درصد مبتلایان به سویه امیکرون را تشکیل می دهند.

 

وی در ادامه با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده در مرز مهران در خصوص شیوع کرونا، افزود: پیشنهاد علوم پزشکی استان، در جلسه قرارگاه و هم ستاد کرونا در خصوص مرز مهران این بود که محدودیت‌های جدیدی ایجاد شود و این هفته  هم این پیشنهاد را مجددا خواهیم داد که حداقل در بحث مسافری،  کنترل ها افزایش پیدا کنند و یا محدود بیشتری اعمال گردد.

 

صادقی فر گفت: اعتقاد ما در استان اینست  که برای پیشگیری از همه گیری کرونا، باید محدودیتهایی هرچند اندک ایجاد شود و  نگرانی بیشتری نیز  برای آینده وجود دارد، زیرا حجم زیادی از افرادی که از طریق هوایی به عتبات عالیات سفر می‌کنند، به دلیل سنگینی هزینه‌های سفر و یا موارد دیگر، بصورت زمینی بر می گردند، که این مورد ممکن است خطرات زیادی را  برای استان ایجاد کند.

 

 

کد خبر 1150572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha