پیشینه عرفانی ساخت مسجد «وولوگو» در  غنا / مسجدی که طرح آن در خواب الهام شد

مسجد «وولوگو» که در منطقه «مامپروسی غربی» در شمال شرقی غنا واقع شده است شامل یک معماری طبقانی سنتی است که پیشینه عرفانی و معنوی جالبی در پشت آن قرار دارد.

خبرگزاری شبستان ، جهان اسلام: ساختمان «زایا» یا مسجد  «وولوگو» در حدود 14 کیلومتری «ولوالیل» در منطقه «مامپروسی غربی» در شمال شرقی غنا واقع شده است.

معماری طبقاتی سنتی قرن بیستم که از لاتریت ساخته شده است، دارای پیشینه عرفانی و معنوی جالبی است.

شیخ عبدالکریم که عامل اصلی ساخت این مسجد بوده است، می گوید که این معماری زمانی که در باکو در منطقه شرق بالا زندگی می کرد، در خواب به او الهام شد.

برای تحقق این رویا او به بولگاتانگا، پایتخت منطقه شرق بالا مهاجرت کرد و در جستجوی ناموفق مکانی برای نصب این ساختمان بود.

او به سفر خود ادامه داد و از طریق«پوالوگو» به «وولوگو» حرکت کرد و در نهایت در آنجا ساکن شد.

در «وولوگو» او همان رویا را دید، اما این بار به وضوح نشان داده شد که این ساختمان را کجا قرار دهد و چگونه بایدآن را بسازد.

صبح روز بعد او در رویای ساختمان، چاهی را در محلی که به آنجا هدایت شده بود، یافت.

این برای شیخ عبدالکریم به سادگی به این معنا بود که خداوند به او آب داده است تا از آن برای ساختمان استفاده کند، زیرا در آن زمان این آب بسیار ارزشمند بود.

داستان حاکی از آن است که با شروع پروژه، او متوجه شد که هر روز صبح سطح دیگری به طور معجزه آسایی به آنچه روز قبل ساخته شده بود اضافه می شود. این امر روز به روز ادامه یافت تا اینکه شیخ عبدالکریم ساختمان را تکمیل کرد.

گفته می شود شیخ عبدالکریم خواب دیگری دیده است که در آن به او گفته شده است این مکان باید به عنوان یک مکان مقدس نگهداری شود.

به همین دلیل است که بازدیدکنندگان مجبور می شوند قبل از ورود به ساختمان کفش های خود را در بیاورند.

اگرچه این بنا به عنوان یک مسجد در نظر گرفته نشده بود، اما برای اهداف عبادی ساخته شده بود، با پیچ و خم اتاق های کوچکی که برای اقامه انواع مختلف نماز اختصاص داده شده بود،

ساختمان زایا دارای 45 اتاق در دو طبقه است.

چاهی که آب پروژه را تامین می کرد در مرکز ساختمان باقی مانده است که افراد در هر طبقه می توانند از آن آب بکشند.

کد خبر 1152044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha