هوش سیاسی امام صادق در معرفی جانشین پس از خود، امام کاظم را برای جامعه اسلامی حفظ کرد

امام جمعه رفسنجان با اشاره به مطالبی راجع به امام کاظم علیه السلام، گفت: امام صادق علیه السلام با زیرکی و هوش سیاسی چند نفر را به عنوان جانشین خود انتخاب کرده بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان؛ حجت الاسلام اصغر عسکری، به مناسبت شهادت امام موسی کاظم علیه السلام در مسجد الزهرا گفت: آن حضرت در سال 128 هجری قمری در مدینه به دنیا آمدند و 25 رجب سال 183 در سن  55 سالگی در بغداد به شهادت رسیدند.

 

 

امام جمعه رفسنجان با اشاره به اینکه آن حضرت در 20 سالگی به امامت رسیدند؛ افزود: ایشان چهار خلیفه{ظالم} منصور دوانیقی و مهدی عباسی هادی عباسی و هارون الرشید را درک کرده بودند.

 

 

وی ادامه داد: وقتی امام صادق علیه السلام به شهادت رسید، منصور دوانیقی به محمدبن سلیمان، فرماندار مدینه نامه نوشت اگر امام صادق کسی را به عنوان جانشین معرفی کرده گردنش را بزن.

 

 

حجت الاسلام عسکری اظهار کرد: اما امام صادق علیه السلام با زیرکی و هوش سیاسی چند نفر را به عنوان جانشین خود انتخاب کرده بود که اولین آنها خود منصور دوانیقی بود و بعد از او هم محمدبن سلیمان، عبدالله بن جعفر، موسی بن جعفر و حمیده{همسر امام} که وقتی این وصیت نامه برای منصور فرستاده شد او غضبناک و از تصمیم خود منصرف شد.

 

 

وی تصریح کرد: در این شرایط، امام کاظم علیه السلام وظیفه خود را شروع و مردم را راهنمایی و هدایت کرد که منصور دستور داد امام را دستگیر کنند که حضرت تا مدت ها در زندان بصره بود اما زندانبان که فردی مسلمان هم بود نامه نوشت که نمی توانم و برای من سخت است که زندانبان فرزند امام صادق باشم.

 

 

امام جمعه رفسنجان گفت: سندی بن شاهک که یک یهودی بد ذات بود را در چهار سال آخر عمر امام، زندانبان ایشان کردند.

 

 

وی ویژگی های زندانی که امام کاظم علیه السلام در آن به سر می بردند، را با استفاده از فرازهای صلوات خاصه آن حضرت بیان کرد و گفت: حضرت « شکنجه شده در عمق زندان‌ها و تاریکی‌های زیرزمین‌ها، با ساق زخمی و کوبیده به حلقه‌های زنجیرها بودند»

 

کد خبر 1152075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha