به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «مهدی قربانی» در نشست مدیران و معاونان فرهنگی و پژوهشی مدیریت های استانی حوزه های علمیه خواهران که در سالن شهید سلیمانی ستاد مرکز برگزار شد، اظهار داشت: مرکز برنامه ریزی و نظارت در حوزه های مختلفی مشغول فعالیت است.
وی با بیان این که برخی از فعالیت های این مرکز بنیادین است و تمام ارکان حوزه های علمیه خواهران را متأثر میکند، افزود: برخی از این فعالیت ها شامل تدوین برنامه 5 ساله، نظام مدیریت، پشتیبانی، سند آمایش سرزمینی و نظام مسائل حوزه های علمیه می شود.
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: چند سالی که راهبرد مدرسه محوری از سوی مدیر حوزه های علمیه خواهران مطرح شده و ذیل این راهبرد جلسات مفصلی برگزار و اقداماتی نیز صورت گرفته است و مرکز برنامه ریزی و نظارت سیاست نگاه به مدارس را با جدیت دنبال می کند.
وی با بیان این که سیاست نگاه به مدارس در مرکز برنامه ریزی نصب العین است، خاطرنشان کرد: هر تحول و اتفاقی که قرار بود در مرکز برنامه ریزی و نظارت رقم بخورد، این نگاه مورد توجه و اهتمام بوده و قاطبه فعالیت ها با این نگاه انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمین قربانی تصریح کرد: باور ما بر این است که اگر مدارس ما بزرگ شوند، ستاد هم به بزرگی خواهد رسید و در صورت کوچک ماندن مدارس، بزرگ شدن ستاد آرزویی دست نیافتنی است.
وی با بیان این که اگر مدارس علمیه به نقطه اعتلاء برسند، ستاد مرکز نیز به نقطه قابل افتخاری خواهد رسید، گفت: در این راستا اولین کاری که در مرکز برنامه ریزی و نظارت انجام شد، توسعه امر برنامه ریزی تا دورافتاده ترین مدرسه بود و امروز به یاری خداوند این امر محقق شده و همه برنامه ها روشن و شفاف است.
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: امروز امر برنامه ریزی به خود مدارس و استانها سپرده شده و هر مدرسه به اقتضاء مسائل و دغدغه های خود برنامه ریزی کرده و بودجه دریافت می کند.
وی در پایان با اشاره به راه اندازی سامانه مبنا؛ برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی حوزه های علمیه خواهران، افزود: در گام اول، کل برنامه های ستاد مرکز از طریق این سامانه دنبال می شود و با توجه به بحث آموزش سامانه، در گام دوم برنامه های مدیریت های استانی و مدارس نیز در این سامانه بررسی و دنبال خواهد شد.
نظر شما