به گزارش خبرنگار شبستان، حجتالاسلام سید محمد قائممقامی، استاد حوزه و دانشگاه در مراسم معارفه خود به عنوان امام جماعت مسجد امام جعفر صادق (ع) گفت: اقامه نماز جماعت در مسجد از مقتضیات اسلام است و قبل از پیامبر اسلام پیامبر هیچ امتی اقامه نماز جماعت نداشته است.
وی با اشاره به بیان مرحوم صاحب کتاب حدائق افزود: فقهای بزرگوار در توضیحالمسایل خود در بخشی آوردهاند که جبرییل به خدمت حضرت رسول (ص) رسید و گفت دو هدیه از جانب خدا برایت فرستاده شده است.
حجتالاسلام قائممقامی ادامه داد: پیامبر فرمودند: سلام خدا بر تو ای جبرییل هدایای خدا چیست؟ جبرییل فرمود: سه رکعت نماز شب، دو رکعت نماز شفع و یک رکعت وتر زیرا قبل از اسلام هم 8 رکعت نماز شب بوده است و دیگر اقامه نماز به جماعت است که جایگاه نماز جماعت و اهمیت آن را میرساند.
امام جماعت مسجد امام جعفر صادق (ع) با اشاره به جایگاه امام جماعت مسجد بیان کرد: رضایت امام جماعت مسجد از مأمومین و مأمومین از امام جماعت شرط امامت امام جماعت در مسجد و اقامه نماز است و به این روش سنتی اعتقاد دارم. اگر هر یک از دو طرف ناراضی باشند صلاح در ترک امام جماعت از این وظیفه است و این ترک خیرات و برکات فراوانی را به دنبال دارد.
حجتالاسلام قائممقامی یادآور شد: من با حضوری که در این مسجد داشتهام و مشاهده برخوردهای افراد دلسوز و نمازگزاران خدا ترس امامت جماعت این مسجد را بر عهده گرفتم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم به این روایت پیامبر (ص) جامع عمل بپوشانیم که نفسهای شما به سوی حیات ناب شما را حرکت میدهد و انسان مؤمن ذرهای غم و اندوه ندارد و به سوی لذت ابدی گام برمیدارد و حال آنکه انسان غیرمؤمن برعکس این مسئله به سراغش میآید. تلاش برای رسیدن به حیات ناب را با همکاری و همدلی یکدیگر و با توجه به عمل فرامین رهبری سرلوحه فعالیت خود در مسجد قرار میدهیم.
حجت الاسلام قائم مقامی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار شبستان جذابیت امام جماعت را در موفقیت مسجد موثر دانست و گفت: اگر امام جماعت خود عامل به فضائل اخلاقی و جامع همه خوبی ها باشد برای همه به ویژه جوانان جذاب خواهد بود.
وی اظهار کرد: مسجد مقر و مرکز تجمع مردم و اجتماع دینی و کانونی برای جذب و دعوت به سوی دستورات دینی است و امام جماعت مسجد باید با برنامه ریزی و ایجاد جاذبه های مختلف بتواند اقشار مختلف مردم را به دین و مسجد هدایت کند.
وی بیان کرد: مسجد باید محل عبادت، رفع مشکلات مردم، ترویج اندیشه های دینی و ارزش های دینی و یاری رساندن به یکدیگر در حد امکان و توان باشد.
پایان پیام/
نظر شما