به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آبادکتول، «اصغر امیرنیا» در محفل کاروان قرانی مهر در بعثت نبوی که در روستای اودک دوجی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سال 92 زمانی که نهال هفته قرآن و عترت را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می کاشتیم؛ نگاهمان بر این بود که قرآن بهترین و کامل ترین دستورالعمل برای زندگی بشری است که اگر به آن رجوع کنیم هیچ کم و کاستی در زندگی احساس نخواهیم کرد.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: به صورت سنتی قرآن در مساجد، تکایا و محافل خانگی رواج داشته و دارد اما آیا از ابزارهای هنری و یا ابزارهای نوین برای اینکه علاقه مندی، ارتباط و انس با قرآن بخواهیم ایجاد کنیم وجود دارد؟
وی توضیح داد که گام اول انس با قرآن، گام دوم تدبر در قرآن و گام سوم عمل به قرآن است و این پرسش ایجاد می شود که ما در کجای این پازل قرار داریم و باید به تمام این پرسش ها فکر کنیم.
امیرنیا با اشاره به اجرای گروه تواشیح که با محتوای قرآنی در برنامه هنرنمایی کردند و از اقوام و مذاهب گوناگون در آن حضور داشتند گفت: قرآن جامعیت دارد و فراتر از همه چیز بوده و وجوهی از قرآن همچنان ناشناخته است و کتابی است که اگر هزاران سال دیگر هم بگذرد همچنان طراوت و تازگی خود را دارد.
وی همچنین گفت: با توجه و تمسک به قرآن بسیاری از مشکلات ما بر طرف خواهد شد و قرآن برای جنبه های مختلف زندگی بشری راهنمای کاملی است.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: فعالان قرآنی می توانند برای آن دسته از جامعه که شناخت درستی از قرآن و برکات آن ندارند مشوق باشند و آن ها را ترغیب بکنند که از آموزه های قرآنی و دینی بهره مند شوند.
وی افزود: در دولت سیزدهم که دولتی مردمی است تمام تلاش این است که بتوانیم ولو گوشه ای و ذره ای از آموزه های قرآنی را بیش از گذشته تبلیغ و ترویج و در جامعه نهادینه کنیم.
گفتنی است، در این محفل پرفیض عبدالخالق سعدی از استان گلستان و احمد غفاری از کشور افغانستان و مهدی تقی پور از مشهد مقدس آیاتی چند از کلام الهی را تلاوت کردند و گروه تواشیح مشهد مقدس به هنرنمایی پرداخت.
نظر شما