به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «آیتالله مصطفی محامی» نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در خطبههای نماز جمعه این هفته زاهدان با بیان اینکه ماه شعبان دارای عظمت،احترام و ویژگی های خاصی است، بیان داشت: استغفار روزانه، تکرار ذکر لا اله الا الله، صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)، صلوات خاص شعبانیه در هنگام ظهر هر روز، مناجات شعبانیه، قرائت قرآن و روزه داری برای خدا و محبت پیامبر از اعمال وارد شده در ماه مبارک شعبان است.
آیتالله محامی افزود: همه این اعمال برای کاهش دلبستگی به دنیا و برقراری پیوند عمیق با خداوند متعال، پیامبر گرامی اسلام و ائمه اطهار(ع) است که در این صورت تقوای الهی حاصل خواهد شد.
امام جمعه زاهدان به چهاردهم اسفند ماه روز احسان و نیکو کاری، روز ترویج فرهنگ قرضالحسنه و آغاز هفته احسان و نیکوکاری اشاره کرد و یادآور شد: جامعه اسلامی باید این فکر و فرهنگ را داشته و هر کس به هر میزانی که می تواند به فکر نیازمندان جامعه باشد و به هر شکل که می توانیم به جامعه اسلامی کمک کنیم که هر کار خیری صدقه است و صدقه تنها پرداخت مالی نیست.
نماینده ولیفقیه در استان بیان کرد: ارائه وام و قرضالحسنه به نیازمند از مصادیق احسان و نیکوکاری است و اگر کسی به طور موقت نیازی دارد و پس از مدتی می تواند بازپرداخت داشته باشد ارائه قرض به او مصداق کار خیر است.
امام جمعه زاهدان افزود: خداوند ما را خلق کرده و هر آنچه داریم ازان اوست اما در عین حال بیان می دارد کدام یک از شما حاضر است که به خدا قرض بدهد آن هم یک قرض نیکو و هر کس آمادگی دارد در راه خدا کار کرده و هزینه کند و به خدا قرض بدهد خداوند نیز این قرض را با سودش به او باز می گرداند.
وی به ۱۵ اسفندماه به عنوان روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که در منابع دینی بر آن تاکید شده رسیدگی به محیط زیست، درختکاری و حفظ درختان است و همه ما باید محیط زیست را سالم حفظ کرده و به نسل های بعد تحویل بدهیم که چنین چیزی وظیفه همگانی است.
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان پیشاپیش سالروز میلاد حضرت عباس(ع) و روز جانباز را تبریک گفت و بیان داشت: تقدیر از جانبازان باید در طول سال استمرار داشته باشد زیرا جانبازان قهرمانانی هستند که همواره در حال مجاهدت و در طول عمر خود با درد و رنج دست و پنجه نرم میکنند و در راه خدا صبوری به خرج می دهند و ما باید قدردان جانبازان و خانواده این عزیزان باشیم.
وی در ادامه به ۱۷ اسفند سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و افزود: در گذشته بر لزوم احیای مساجد و تلاش برای گسترش کارهای فرهنگی با محوریت مساجد تاکید شده و باید بدانیم که مسجد پایگاه فرهنگی محلات است و باید همه برای روشن نگه داشتن چراغ مسجد تلاش کنیم تا یک مسجد پویا و فعال داشته باشیم و همه فعالیتها در محلات با محوریت مساجد صورت گیرد.
امام جمعه زاهدان عنوان داشت: مسجد باید پناهگاه مردم محله باشد و اگر مردم نیاز فرهنگی، علمی، مالی و مشاورهای دارند مسجد را پناهگاه خود بدانند که اقتضای آن تلاش همگانی ائمه جماعات، اعضای هیئت امنا، پایگاههای بسیج و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد است.
نظر شما