به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین «رمضان موسوی مقدم» در دومین همایش تقدیر از خبرنگاران شاهد و ایثارگر خراسان رضوی که در محل مرکز نمایشگاه ها و همایش های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ما در مقام خدمت گذاری به جانبازان کوتاهی هایی داریم به خصوص جانبازان هنرمندی که در عرصه های مختلف مانند رسانه تا پای جان پیش رفتند و جانباز شدند.
قائم مقام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران افزود: اگر بخواهیم جایگاه رسانه را بهتر بشناسیم باید به اصل پیام انقلاب اسلامی، اهداف و آرمان های آن توجه کنیم که در عین مظلومیت به پیروزی رسید و دوام و بقا پیدا کرد.
وی تصریح کرد: انتقال اصل پیام انقلاب را اصحاب رسانه عهده دار بودند چراکه انتقال پیام ما در آن سال ها توسط رسانه ها صورت میگرفت و این افراد نیز در اوج مظلومیت توانستند این رسالت را به سرانجام برسانند.
موسوی مقدم ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ، تحریم و سخت گیری های دشمنان آغاز شد و دشمنان تلاش زیادی کردند که گردونه انقلاب را متوقف کنند. مردمی که شاهد اتفاقات پس از پیروزی انقلاب اسلامی بودند به خوبی می دانند که هر یکاز این حجمه ها میتوانست تمامی بنیان ها را از بین ببرد؛ به عنوان مثال گروه منافقان که هفده هزار از انسان های ارزشمند کشور توسط آن ها به شهادت رسانده شدند.
وی با اشاره به اینکه مقاومت و تلاش های مردم برای حفظ انقلاب اسلامی باعث شد ایران امروز در سطح جهان به عنوان یکیاز قدرت های بزرگ شناخته شود، گفت: در دنیا امروز تنها دو جبهه حق و باطل وجود دارد؛ که جبهه حق انقلاب اسلامی است و در مقابل باطل ایستاده است.
قائم مقام صدا و سیما ضمن تاکید بر اینکه بیشترین ضربهرسانه ای پس از انقلاب توسط استکبار جهانی به کشور وارد شده است، تاکید کرد: این ضربات رسانه ای تدریجا به جنگ رسانه ای تبدیل شد که در نوع خود در تاریخ بی سابقه است؛ آنچنان که کنگره آمریکا به صورت رسمی بودجه ای را به منظور ایجاد شبکه های ضد انقلاب تصویب کرده و ما می بایست در مقابل این حجمه جهانی مقاومت می کردیم.
وی ضمن اشاره به قدرت بسیار بالا جنگ رسانه ای که امروز یکی از رویکرد های اصلی جهان غرب است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر برای مقابله با گسترش آرمان های انقلاب اسلامی بیش از ۳۰۰ شبکه فارسی زبان در حال فعالیت هستند و مقابله با این جنگ رسانه ای کار بسیار سخت و دشواری است.
موسوی مقدم اضافه کرد: یکیاز نظریه های موجود این است که توسعه رسانه های صوتی، تصویری و فضای مجازی در حقیقت به منظور مقابله با انقلاب اسلامی صورت گرفته است؛ در این شرايط ایثارگری و از خود گذشتگی فرزندان شهیدان ما بود که باعث شد پیام انقلاب اسلامی منتشر شود.
قائم مقام صدا و سیما جمهوری اسلامی با بیان اینکه رسانه ها و خبرنگاران در دو جبهه در حال جهاد هستند، ابراز کرد: این افراد نه تنها هم مای رزمندگان در میدان های نبرد حضور دارند بلکه با خلاقیت ها و تلاش هایشان این پیام ها را به جهانيان منتقل می کنند. از این حجم مجاهدت ها اگر فیلم ها نیز ساخته شود باز هم کافی نیست. باید به اینکه توجه داشته باشیم که جهاد امروز، جهاد در عرصه جنگ رسانه ای است تا پیام شهیدان، جانبازان و انقلاب اسلامی نه تنها کم رنگ نشود بلکه با صدای رسا به گوش جهانیان برسد.
نظر شما