مازندران از فقدان برنامه جامع سرزمینی رنج می برد

حسینی پور با بیان اینکه مازندران از فقدان برنامه سرزمینی جامع رنج می برد، گفت: سند آمایش از وضعیت اقتصادی استان درادوار مختلف به شکل کپی در اختیار دولت های جدید قرار داده شد و هنوز استان با سردرگمی برای ایجاد صنایع و... مواجه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،‌«سید محمود حسینی پور» امروز(۲۰اسفند) در جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور آیت الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس جمهور دولت سیزدهم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و نام ۱۰هزار و ۴۰۰ شهید استان، اظهار کرد: یکی از موهبت های الهی تقارن سفر دولت به مازندران با اعیاد شعبانیه است.

 

استاندار مازندران به پیشینه دینی، فرهنگی، اعتقادی، مردم مازندران اشاره کرد و افزود: مردمان این دیار در دفاع از حرم، دفاع مقدس، دوران انقلاب و مقابله با منافقین در جنگل کارنامه درخشانی دارند.

 

وی مبارزه با فساد و برقراری عدالت را شعار مهم دولت سیزدهم توصیف کرد و گفت: ۶۳ درصد مردم استان در انتخابات ریاست جمهوری پای صندوق های رأی آمدند و به آینده استان و کشور امید بسته اند.

 

حسینی پور با بیان اینکه مازندران در ورای این فضای زیبا و سرسبزی که قرار دارد و مقصد گردشگران داخلی و خارجی استبا یک فقری نیز مواجه است،‌ادامه داد: بیش از سه هزار و ۶۰۰ روستا در استان داریم که برخی از روستاها در شرایط بسیار بدی به سر می برند.

 

وی اضافه کرد: در برخی از شهرهای استان نیز با مردمان نجیبی مواجه ایم که به سختی گذران زندگی دارند.

 

حسینی پور با بیان اینکه همجواری با چهار کشور حاشیه خزر بهانه خوبی برای رونق اقتصادی و گردشگری می تواند باشد، افزود: متاسفانه هیچ مراوداتی بین مازندران با این کشورهای همسایه خزر وجود ندارد و فقط اندک صادرات محدودی درحال انجام است.

 

وی با بیان اینکه مازندران از فقدان برنامه سرزمینی جامع رنج می برد، گفت: سند آمایش از وضعیت اقتصادی استان درادوار مختلف به شکل کپی در اختیار دولت های جدید قرار داده شد و هنوز استان با سردرگمی برای ایجاد صنایع و... مواجه است.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت مازندران اندر خم یک کوچه قرار دارد، افزود: با وجود سرمایه گذاری های متعدد همچنان نتوانستیم بخش صنعت استان را رونق ببخشیم.

 

وی به کمبود نقدینگی در استان اشاره و بیان کرد: نداشتن خطوط ریلی مناسب نیز مشکل این استان گردشگر پذیر است.

 

حسینی پور گفت: استان در مباحث کلان با سه میلیون و ۴۰۰نفر جمعیت بودجه دریافت می کنیم اما باید به جمعیت غیر بومی گردشگر که بعضا در استان خانه دوم دارند ارائه خدمت داشته باشیم.

 

وی به معضل پسماند استان اشاره و بیان کرد: از اقتصاد جنگل همانند دریا هیچ سودی نمی بریم. چر که محیط زیست جلوی بسیاری از پروژه ها را می گیرد.برای بهره برداری از اقتصاد دریا و جنگل باید همراهی داشته باشند.

 

حسینی پور گفت: مردم مازندران در تمامی عرصه های انقلاب پای آرمان های انقلاب ایستاده اند و حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی تصویر کردند.باید با رفع مسائل و دغدغه های مردم این استان، همراهی این حمایت و پشتیبانی مردم را قدردان باشیم.

کد خبر 1156596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha