به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، اجلاسیه شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز (۲۵ اسفند ماه) با حضور سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج، استاندار، فرمانده سپاه فتح، رئیس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و روسای شورای فرهنگ عمومی شهرستان ها و مناطق مختلف استان و جمعی از اعضای حقیقی و حقوقی این شورا در سالن دولت استانداری برگزار شد.
«سید مجید امامی» در این نشست، اظهار کرد: با اخلاصی که در رئیس، دبیر شورای فرهنگ عمومی و بیان دیدگاه های اعضای شورای استان و شهرستان ها سراغ داشتم، امیدوارم که شاهد تحول در شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد باشیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در ادامه از اختصاص اعتبارات متمرکز برای استان خبر داد و گفت: در شورای مهندسی فرهنگی کشور مصوب شده که برای اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی و نقشههای مهندسی فرهنگی استانی باید اعتبارات متمرکز از سوی دولت علاوه بر اعتبارات استانی مدنظر قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد جزو ۱۲ استانی است که کار برش استانی آن در زمینه فرهنگ در حال انجام است.
امامی یادآور شد: تاکنون در طول شش ماه اخیر ۲۰ سفر استانی برگزار شد و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور نیز برای تحول در شورای فرهنگ عمومی تقریبا باید هر سال تمام استانها را مورد بازدید قرار دهد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ادامه داد: این کار از مهر ماه امسال آغاز شده و اکنون کهگیلویه و بویراحمد یازدهمین استانی است که برای حضور در شورای فرهنگ عمومی و بررسی مشکلات و آسیبها به این استان سفر کردیم.
وی در پاسخ به سوالی در زمینه اقدامات و عملکردها برای چابک سازی شورای فرهنگ عمومی در سطح استانها و همچنین ضمانت اجرایی مصوبات این شورا، یادآور شد: اتفاقات خوبی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال رخ دادن است تا درصد زیادی از اعتبارات فرهنگی استانی و کشوری صرف مصوبات شورای فرهنگ عمومی شود.
امامی گفت: در شورای مهندسی فرهنگی کشور مصوب شده که برای اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی و نقشههای مهندسی فرهنگی استانی باید اعتبارات متمرکز از سوی دولت علاوه بر اعتبارات استانی مد نظر قرار گیرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور یادآور شد: در ساختار جدید شورای فرهنگ عمومی اعضای حقیقی که هنوز مصوب نشده بیش از یازده نفر افزایش پیدا کرده و اعضای حقوقی به نسبت کمتر شده است.
وی افزود: به هر میزان که شوراهای هر شهر، شهرستان و استان بتوانند تامین اعتبار کنند ما نیز به همان اندازه کمک خواهیم کرد و تلاش ما در این زمینه توانمندسازی و نه وابسته سازی است.
امامی توانمندسازی اجتماعی را یکی از موفق ترین نظریه های توسعه دانست و گفت: اگر مردم توانمند شوند و دست در دست همدیگر داشته باشند، می توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند.
نظر شما