تقویت کارگاه های تولیدی خرد، بستر تقویت تولید است

رونق کارگاه های تولیدی بستر رونق اشتغال و چرخ اقتصاد است که در این میان حمایت از کارگاه های تولیدی خرد، بستر تقویت تولید واشتغال است.

خبرگزاری شبستان _ خرم آباد؛ کارگاه های تولیدی کوچک و بزرگ چرخه های اقتصادی کشور را رقم می زنند که حمایت از این کارگاه ها به معنی حمایت از تولید، اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

 

اشتغال و امنیت شغلی در سایه تولید به وجود می‌آید و تولید ملی مقدمه‌ای بر اشتغالزایی، کارآفرینی و افزایش بهره‌وری در تمامی عرصه‌ها به شمار می‌رود که بهبود وضعیت اجتماعی، رفاه زندگی مردم و رشد و توسعه اقتصاد کشور را موجب می‌شود.

 

تولید زمانی رونق می‌گیرد که چرخ‌های صنعت و اقتصاد کشور به گردش درآید، نیروهای کار با انگیزه و پویا مشغول کار باشند و مشکلات تولیدکنندگان از تهیه و تأمین مواد اولیه تا نقدینگی و تأمین مالی برطرف شده باشد.

 

برای رونق تولید، ایجاد اشتغال و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب لازم است از کارگاه های تولیدی حمایت شود و در راستای رفع مشکلات فرا روی تولید برنامه ریزی جدی صورت گیرد.

 

درکنار اهمیت حمایت از تولید، تقویت کیفیت تولید داخیل و رقابت پذیری آن نیز اهمیت دارد و محصول تولیدی باید از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشد تا مصرف کننده برای خرید آن رغبت پیدا کند و این کیفیت به قدری باشد که قدرت رقابت با دیگر رقبا و کالاهای مشابه در بازار را داشته باشد.

 

« محمد زمانی» تولید کننده لرستانی که با حمایت بسیج کارگاه تولید درب و پنجره دارد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، اظهار داشت:  در سال ۹۵ شروع به کار کردم و در گام اول با درخواست تسهیلات به بسیج از حمایت های این نیرو بهرمند شدم.

 

وی افزود: باپشتیبانی بسیج سازندگی موفق به دریافت تسهیلات25 میلیون تومانی شدم.

 

این تولید کننده لرستانی بیان کرد: سال ۸۸ تولید درب و پنجره دوجداره در  لرستان شروع شده است در حالی که از سال ۷۲ در ایران تولید شروع شده بود و ما با تاخیر وارد تولید در عرصه شدیم.

 

وی ادامه داد:  بعد از دریافت تسهیلات توانستیم شیشه های دوجداره تولید کنیم و با تولید مرغوب جای خوبی در بازار فروش این محصول به دست آوردیم.

 

زمانی خاطرنشان کرد: طراحی، مکانیزم اندازه گیری و برش شیشه های دوجداره هم با جذب نیروی توانمند در کارگاه انجام می شود.

 

این کارآفرین لرستانی با اشاره به سهم خوب این شغل در حوزه اشتغال، بیان کرد: در آغاز کار ۳۰ نفر در این کارگاه مشغول کار بودند، اما متاسفانه در سال های اخیر با بالا رفتن ارز و هزینه ها مجبور به تعدیل نیرو ها شدیم و هم اکنون ۱۰ نفر در این کارگاه مشغول به کار هستند.

 

وی افزود:  سرمایه اولیه این کار ۱۰۰ میلیون تومان بوده است در این مدت سود حاصل از کار را تبدیل به سرمایه کردیم در حال حاضر سرمایه ما ۷۰۰میلیون تومان افزایش یافته است و سرمایه جنس هایی که در کارگاه موجود است ۲۰۰ میلیون تومان است.

 

زمانی ادامه داد: قبلا که ارز  پایین بود  سود ماهیانه ما  ۵ میلیون تومان بود  اما  در حال حاضر  سود حاصل از این کارگاه ۱۵ میلیون تومان است.

 

وی افزود:در این کارگاه هر نفر ماهیانه ۳ میلیون تومان حقوق با بیمه کامل دریافت می کند و ساعت کاری ما ۸ ساعت در روز استو

 

زمانی ادامه داد: یکی از مشکلات ما تهیه پروفیل ویراق آلات مورد نیاز کارگاه است  که پروفیل را در خارج از استان تهیه می‌کنیم و یراق آلات را از کشورهای دیگر تهیه می کنیم.

 

وی با بیان اینکه ازسراسر کشور کارگاه ثبت سفارش دارد، افزود: تلاش می کنیم جنس مرغوب و کار صحیح را تحویل مردم دهیم.

 

حمایت از تولید کنندگان خرد می تواند گامی مهم در راستای تقویت تولید و حمایت از اشتغال باشد.

کد خبر 1158829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha