به گزارش خبرنگار شبستان، علی سرتیپی، تهیهکننده و پخشکننده سینما در ارتباط تلفنی با برنامه سینمایی هفت درباره ارزیابی خود از انتخاب پنج فیلم گشت ارشاد، زندگی خصوصی، قلادههای طلا، فیتیله و ماه پیشونی و انتهای خیابان هشتم برای اکران نوروزی گفت: در ابتدا 15 فیلم برای نوروز اعلام شد که به نظر میرسد بهترین آنها همین لیست اعلام شده است.
وی با اشاره به سازوکار انتخاب فیلمهای اکران نوروز در سالهای گذشته گفت: هرساله میان تهیهکننده و سینمادار قراردادهایی بسته میشد و نهاد دیگری دخالت جدی در این زمینه نداشت اما امسال شاهد تغییرات در این سازوکار هستیم.
سرتیپی همچنین درباره آییننامه جدید شورای صنفی که برای هر پخشکننده سقفی سالانه در نظر میگیرد، اظهار داشت: موافق سهمیهبندی نیستیم چرا که دست و بال پخشکنندههای موفق بسته میشود. برای حضور سایر پخشکنندهها در عرصه اکران ابتدا باید در این زمینه بسترسازی صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دفتر ما امسال مسئولیت پخش 23 فیلم را بر عهده داشته اما در سال آینده تنها امکان پخش هشت فیلم را دارد و این در حالی است که در کنار دفاتر پخشی چون ما دفاتر تازهای که این بار را بر دوش بکشند به وجود نیامدند.
افزایش بلیت پردیسهای سینمایی موضوع دیگری بود که سرتیپی درباره آن گفت: هزینههای تولید و نمایش شاهد رشد چشمگیری است و افزایش بلیت سینما ناگزیر است. با توجه به استقبال مردم از پردیسهای سینمایی ارزیابی ما این است که با افزایش بلیت حضور مردم در این پردیسها با کاهش روبرو نشود تا از این طریق بتوان قیمت بلیت سینماهای تک سالن را ثابت نگاه داشت.
در ادامه برنامه هفت، مرتضی شایسته، تهیهکننده و عضو کانون پخشکنندگان در ارتباط تلفنی با هفت آییننامه جدید شورای صنفی را قانون ضد انحصاری دانست و افزود: این آییننامه مربوط به هشت ماه پیش است و با هدف فعالشدن دفاتر پخش تصویب شده است.
وی ادامه داد: از این پس در زمان اخذ پروانه ساخت فیلم دفتر پخش آن نیز مشخص میشود، بنابراین پیشبینی میشود دفاتر پخش فعال سه تا چهار برابر افزایش یابند.
وی تصریح کرد: حیات دفاتر پخش به این قانون وابسته است.
شایسته در پایان درباره اکران نوروز نیز گفت: ابعاد این اکران و هدف تصویرسازان آن هنوز برای ما روشن نیست.
پایان پیام/
نظر شما