به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمدهادی ایمانیه»، عصر امروز (سه شنبه 9 فروردین) در دیدار با مدیران رسانه های استان فارس، که در استانداری فارس برگزار شد، گفت: در بحث فرهنگی اجرای برش سند فرهنگی و اجرای طرح محلات مسجد محور فعالیت های خوبی در سال جاری انجام می پذیرد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه توجه به بزرگان استان فارس در دستور کار است، اضافه کرد: به شان و جایگاه بزرگان فارس باید در زمان حیات شان توجه شود.
وی با اشاره به اینکه شیراز از معرفی آنچه که داشته، محروم مانده است و شیراز ظرفیت های زیادی دارد اما معرفی نشده است، اظهار کرد: رسانه ها با اطلاع رسانی امید آفرینی شوند.
ایمانیه با تاکید بر اینکه مشکلات تولید، اشتغال و شرکت های دانش بنیان و فعالیت های دانش بنیان عنوان شود، اضافه کرد: در بحث آب به دنبال رفع مشکلات آب استان هستیم و برای انتقال آب خلیج فارس را در برنامه ریزی هستیم و مسائل محیط زیستی هم در نظر گرفته شود و از دانشگاه شیراز هم خواستم تا مسائل را بررسی کند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه کانال های آبرسانی سد ها، نشت آب زیادی دارد که باید درست شود، تاکید کرد: اجرای شبکه فاضلاب در همه شهرها و استفاده از پساب آن برای صنعت در دستور کار قرار گرفته است و اصلاح الگوی مصرف آب استان و اصلاح الگوی کشت باید مورد توجه باشد چرا که 92 درصد آب در بخش کشاورزی، چهار درصد برای شرب و چهار درصد برای صنعت استفاده می شود.
ایمانیه با یادآوری این مطلب که مقرر شده است برش شهرستانی کشت توسط سازمان جهاد تا ابتدای خردادماه به استانداری ارائه شود، تاکید کرد: در فارس کمتر از 700 هکتار گلخانه وجود دارد اما استان یزد بیش از 2 هزار هکتار گلخانه دارد که باید گلخانه های استان توسعه یابند.
استاندار فارس با اشاره به انعقاد سه تفاهم نامه برای تکمیل و یا ساخت پروژه هایی نظیر راه آهن شیراز – بوشهر، شیراز – لار - بندرعباس و شیراز - گل گهر و همچنین چند آزادراه شامل قطعه هشتم آزادراه شیراز – اصفهان، آزادراه شیراز – بوشهر، آزادراه شیراز - جهرم - لار – بندرعباس توسط استانداری فارس با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و وزاری مربوطه، هم گفت: احداث چهار هزار هکتار گلخانه و سه بیمارستان هم از دیگر موارد این تفاهم نامه است.
ایمانیه با اشاره به اینکه لازم است شهرک های صنعتی فعال شوند اکنون 15 درصد شهرک های صنعتی استان فعال هستند و اگر این فعالیت کامل شود، ظرفیت استان 6 برابر خواهد شد، تاکید کرد: منطقه ویژه شیراز هم حدود 50 درصد فعال است.
وی پیرامون پروژه هایی به سرانجام نرسیده فارس هم گفت: به فرمانداران دستور داده ام پروژه های قدیمی را تعیین تکلیف کنند، پروژه کتابخانه ارسنجان 14 سال است بلاتکلیف مانده است و تالار بزرگ شیراز بیش از 10 سال است در بلاتکلیفی بسر می برد و هفت سازمان برای این تالار با هم مشکل دارند و ان شا الله از اردیبهشت کار احداث این تالار دوباره آغاز می شود.
استاندار فارس در موضوع توجه به گردشگری هم گفت: بحث گردشگری ارزش دارد در فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هم می بینیم که ایشان تاکید داشته اند اگر به گردشگری فارس توجه شود این استان از حیث درآمدی بی نیاز می شود، فارس در گردشگری درمانی، زیارتی، طبیعی، فرهنگی و باستانی حرف های زیادی برای گفتن دارد.
وی با اشاره به اینکه امسال شور و شوق زائران و مسافران نوروزی نشان داد که می توان روی گردشگری حساب ویژه باز کرد و لازم است حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) از بن بست خارج شود و از این رو مقرر شده است خط یک و 2 مترو به حرم مطهر متصل شوند، افزود: طرح های مختلفی برای خیابان «حضرتی» هم در نظر گرفته شده است که باید کارشناسان امر تا پایان خردادماه نتیجه آن را اعلام کنند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت گردشگری فارس بسیار زیاد است، افزود: از ظرفیت گردشگری فارس به خوبی استفاده نشده است.
ایمانیه با اشاره به اینکه خام فروشی معدن باید از بین برود و باید در کنار معادن فضای تبدیلی وجود داشته باشد، اظهار کرد: معادن باید سهم دولت را از استخراج پرداخت کنند.
وی پیرامون انتصاب های مدیران و فرمانداران هم گفت: 24 فرماندار تاکنون منصوب شده اند و 47 مدیر جدید هم جایگزین شده اند که تصور می کنم 85 درصد کار پیش رفته است و کسانی که تاکنون عوض نشده اند یا می مانند یا در جمع آن 15 درصدی است که در حال بررسی و رایزنی برای جابجایی آنان هستیم.
ایمانیه با اشاره به نزدیک بودن آغاز ماه مبارک رمضان از رسانه های جمعی فارس خواست تا به فضای فرهنگی، دینی و اعتقادی در ماه مبارک رمضان بیشتر بپردازند و ضمن تاکید بر خطبه حضرت پیامبر (ص) که در اواخر ماه شعبان ایراد فرموده اند، گفت: در این خطبه بر موضوعات مهمی اشاره شده است که باید رسانه ها به آن بپردازند.
وی گفت: رسانه ها در ماه مبارک رمضان روی موضوع نماز، حفظ زبان از حرف های بیهوده، تهمت ها و غیبت ها، حفظ چشم و گوش از گناه، توجه به قرآن و تاکید بر قرائت قرآن به ویژه در این ماه مبارک، صله رحم و توجه به خانواده تاکید کنند تا این موارد به فرهنگ تبدیل شود و کار رسانه فرهنگ سازی است.
ایمانیه با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان به ایتام توجه شود، افزود: توجه به کودکان، سالمندان و فرهنگ افطاری دادن جزیی از سیره نبوی (ص) بوده است که باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار فارس با اشاره به مشکلات ورزشگاه «حافظیه» هم گفت: این مشکلات باعث ناراحتی ما هم شده است البته آقای «میثاقی» متلک هایی گفت اما وی نمی داند قبل از که این حرف ها را بزند من با حضور وزیر از هر سه ورزشگاه بازدید کردم و 2 هفته بعد از آن در دفتر وزیر قول هایی گرفتم و در این جلسه با حضور وزیر و شرکت توسعه و تجهیز ورزشگاه ها موظف شد تا کارها را پیگیری کند اما مشکل چمن ورزشگاه های «پارس» و «حافظیه» از قبل بوده و کاری از دست ما در این بازه زمانی بر نمی آمد و ورزشگاه «پارس» هم به خاطر افتتاح زودهنگام بلا استفاده شد و از این بازی هر 2 تیم «فجر شهید سپاسی» شیراز و «قشقایی» روی چمن ورزشگاه «حافظیه» اجرا شد که باعث شد مشکل دوچندان شود و لازم است بازی های «قشقایی» در زمین دیگری برگزار شود تا پایان لیگ برتر این ورزشگاه به پیمانکار سپرده شود.
وی با اشاره به اینکه امسال مقرر شد آب کشت برنج برای خرامه، مرودشت و زرقان آزاد نشود چرا که اکنون پشت سد «درودزن»، 570 میلیون متر مکعب آب وجود دارد و 330 میلیون متر آن باید برای پایداری سد نگهداری شود از این رو مجبور شدیم آب را برای این مناطق آزاد نکنیم و برای رفع مشکلات مردم خرامه را خسارت های ناشی از کشاورزی را دولت تامین خواهد کرد و به دنبال آن هستیم که اشتغال غیر کشاورزی را در خرامه را در دستور کار قرار دهیم و یا به سمت کشت گلخانه ای در این منطقه برویم.
استاندار فارس گفت: موضوع جام جهانی قطر و استفاده از ظرفیت های موجود را در دستور کار قرار داده ام.
وی بر لزوم احیای شورای قرآن استان هم تاکید کرد و گفت: موزه قرآنی امسال کلید می خورد.
استاندار فارس بر لزوم استفاده از انرژی های تجدید پذیر تاکید کرد و گفت: یک نیروگاه خورشیدی به ظرفیت یک مگاواتی روی پشت بام حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) راه اندازی شده است و از این رویکرد می توان در فضای سایر سازمان ها و نهادها هم استفاده کرد.
نظر شما