استقبال مسافران نوروزی از نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی سرایان

نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی و آداب و رسوم در ورودی شهر سرایان با استقبال بی نظیر گردشگران، مسافران و مهمانان نوروزی مواجه شد.

به گزارش خبرگزار خبرگزاری شبستان از سرایان، نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی و آداب و رسوم با معماری سنتی و بومی منطقه و با اقتباس از بنای تاریخ بازارچه دائمی صنایع دستی میثم و چند بنای تاریخی دیگر که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده اند، طراحی و ساخته شده و شامل 15 غرفه، ساباط و سایبان محلی است. 

 

«محمدعرب» مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان با بیان این مطلب گفت: تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، تولیدات صنایع دستی (حوله، جاجیم، گلیم، نمد و...)، سفالگری، آهنگری سنتی و زنگوله سازی، سوغات محلی و دم نوش های گیاهی و خراطی سنتی از جمله صنایع دستی موجود در نمایشگاه هستند که هنر چلنگری در محل نمایشگاه بصورت زنده اجرا می شود.

 

به گفته وی علاوه بر 14 غرفه صنایع دستی، سیاه چادر عشایری و نمایش آداب و رسوم، پخت نان محلی، تولید و عرضه لبنیات محلی، غذاهای سنتی مثل آش، تولید نان ها و شیرینی های محلی مثل نافته و تافتون و عرضه چای و دم نوش های گیاهی منطقه در محل نمایشگاه انجام می شود.

 


عرب افزود: احیای سنت های کهن و معرفی آداب و رسوم منطقه از اولویت های مهم بوده که معرفی و اجرای زنده روش کار خرمنکوب قدیمی یا به گویش محلی بردو از دیگر برنامه ها بوده که نفطه عطف نمایشگاه امسال بوده و بسیار مورد استقبال گردشگران و مردم محلی قرار گرفته است.

 


وی گفت: معرفی جاذبه ها، راهنمایی گردشگران، رزرو اقامتگاه های بوم گردی، اطلاعات اولیه در مورد مناطق گردشگری، راه‌ها و... در محل نمایشگاه توسط راهنمایان انجام می شود و سعی بر آن بوده تا ضمن معرفی تمام ظرفیت های گردشگری شهرستان، لحظات خوب و با نشاطی برای گردشگران فراهم شود.

 


مسئول نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان سرایان گفت: طي دو سال گذشته شیوع بیماری کرونا سبب تعطيلي بازارچه های فصلی و موقت شده بود كه امسال با توجه به انجام واكسيناسيون عمومي رونقي دوباره گرفته است.

 

وی افزود: هدف از برپایی بازارچه های دائم و موقت ایجاد اشتغال و توسعه پایدار، معرفی هنرمندان، فروش بدون واسطه محصولات صنایع دستی شهرستان و همچنین آشنایی گردشگران و مسافران نوروزی با صنایع دستی شهرستان است چرا که توجه به صنایع دستی و تولید آثار فاخر؛ عامل مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه و همچنین رونق اقتصادی منطقه به ویژه بهبود وضعیت معیشتی هنرمندان است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1161313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha