به گزارش خبرگزاری شستان از مشهد، «انسیه خزعلی» بامداد پنجشنبه (۱۱ فروردین) در بازدید از مرکز نگهداری از زنان و دختران بهبودیافته و بدون سرپناه توس، پای صحبت شماری از آنان نشسته و در جریان برخی مشکلات آنان از جمله نداشتن مدرک هویتی و مشکل در یافتن کار و ادامه تحصیل و اعتیاد والدین قرار گرفت.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: برای حل برخی از این مشکلات، باید مدارسی زیر نظر بهزیستی فعال شود و برای رفع مساله دختران فاقد مدارک هویتی نیز باید با ارسال لایحهای به مجلس اقدام کرد.
وی با بیان اینکه باید مهارتهای درآمدزا به این افراد آموزش و از آنان حمایت شود و در بحث ادامه تحصیل این دختران نیز از دانشگاههای علمی، کاربردی کمک گرفته شود؛ افزود: در زمینه کسب و کار خانواده محور طرح بزرگی تدوین شده که در سال ۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد.
انسیه خزعلی بیان کرد: به دنبال ایجاد شبکه نخبگانی در راستای تحقق شعار امسال رهبر معظم انقلاب هستیم که در بخشهای کارآفرینی، هنر، تولید، دانش بنیانی، اشتغالزایی به خصوص برای زنان فعالیت کنند.
وی گفت: در زمینه طلاق و مسایل پیشگیری از آسیبهای طلاق که متاسفانه در خیلی از استانها و از جمله خراسان رضوی رو به افزایش است نیز برنامههایی را داریم که بانوان میتوانند کمکهای مؤثری در این زمینه ارائه دهند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد وعدههایی که در خصوص زنان در خراسان رضوی داده شده بود انجام شده است؛ اظهار داشت: امیدواریم در این سفر با اعتباراتی که تخصیص مییابد و شرایط و برنامههایی که قرار است پیاده شود با همکاری بانوان فعال بهصورت کامل و صددرصد انجام بشود.
وی بیان کرد: اشتغال باید با مسئولیتهای زنان در خانواده لحاظ شود و به دنبال این هستیم که نوع کاری که برای بانوان تعریف میکنیم یا نیمه وقت یا پاره وقت یا یک سوم وقت باشد تا در زمان باروری و رسیدن به فرزندان حالت انعطاف داشته باشد و بعد اگر خواستند تمام وقت کار کنند.
به گفته خزعلی مساله مهدکودکها و امکانات و شرایطی که بانوان بتوانند در کنار کارشان به خانواده خود برسند در برنامههای معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده قرار دارد همچنین برای مشاوران دینی و روانشناسان برنامهریزی کردیم که دورههایی را در معارف دینی برگزار کنیم که بتوانند مشاورههای دینی و تربیتی بدهند.
وی گفت: برنامه پیشگیری از آسیبهای طلاق هم در برنامه چهار سال اول زوجین قرار میگیرد که این مشاورهها در سال اول به صورت رایگان است و در سالهای بعد برای دهکهای یک تا چهار به صورت رایگان است که این مشاوران باید حتما دارای مجوز باشند و یک هیات علمی و یک هیات نظارت بر کار این مشاوران و روانشناسان نظارت دارند.
نظر شما