لزوم تجهیز گروه‌های جهادی بومی/ اردوهای جهادی فرصتی برای خدمت بی‌منت به مردم است

اسدزاده با اشاره به فعالیت های دانشجویان جهادگر در مناطق محروم خراسان جنوبی، گفت: اردوهای جهادی فرصتی مناسب برای خدمت بی‌منت به مردم و کسب تجربه برای مسئولیت پذیری در آینده دانشجویان و جوانان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «فرشته اسدزاده» امروز(۱۱ فروردین) در جریان سفر یک روزه خود به روستاهای محروم شهرستان نهبندان در جمع دانشجویان جهادگر دانشگاههای بیرجند ضمن خداقوت به دانشجویان و تبریک سال جدید، اظهار کرد: باید خدا را شاکر باشید که در روزهای ابتدایی سال و قرن جدید توفیق بزرگی در راستای خدمت به محرومان نصیب شما جهادگران کرده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از برکات معنوی و خوبی‌های دوران دانشجویی همین برنامه های فرهنگی و تفریحی مانند راهیان نور و اردوهای جهادی است که علاوه بر فضای معنوی حاکم بر اردو، نشاط و روحیه افزایی را برای دانشجو به همراه دارد، گفت: دانشجویان دانشگاههای مختلف خراسان جنوبی به حمدالله تاکنون در زمینه فعالیت های جهادی قدم های خیلی خوبی برداشتند که اینها علاوه بر برکاتی که برای خود دانشجویان دارد، باعث ایجاد امید و نشاط و انگیزه در بین جوانان و مردم روستاها می شود.

 

مدیر کل دفتر امور زنان وخانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه کارگروه آسیب شناسی اردوهای جهادی برای برگزاری اردوهای با کیفیت بهتر و خروجی بالاتر بعد از هر دوره ضروری است، افزود: خروجی کار شما دانشجویان جهادگر برای روستائیان و خود دانشجویان باید سال به سال بهتر و بیشتر باشد.

 

اسدزاده با بیان اینکه در اردوهای جهادی باید تلاش شود تا امید و انگیزه را در بین مردم روستاهای محروم افزایش دارد، گفت: همچنین بسیار مراقب باشید که حضور شما در منطقه به فرهنگ بومی مردم روستایی خراسان جنوبی همانند قناعت، ساده زیستی و فرهنگ زبانی و غیره اینها آسیبی وارد نکند که البته این موضوع در مورد گروه های استانی خیلی مشاهده نشده و بیشتر گروه های خارج استان باید به این نکته توجه داشته باشند.

 

وی بر استفاده از توان خود روستائیان در انجام پروژه ها به ویژه کارهای عمرانی تاکید کرد و ادامه داد: پروژه هایی که خود روستائیان در آنها مشارکت دارند زودتر به اتمام و نتیجه خواهد رسید و فرهنگ همکاری و اتحاد برای انجام کارهای خداپسندانه را نیز به همراه خود دارد.

 

مدیر کل دفتر امور زنان وخانواده استانداری خراسان جنوبی همچنین گریزی به برخی مشکلات مطرح شده از سوی روستائیان زد و با بیان اینکه گروه های جهادی به طور قطع و یقین در زمینه احصاء مشکلات روستاها کار کردند، گفت: طی دیداری که در این سفر با برخی بانوان و دختران روستاها داشتیم، استعداد و علاقه به کار خانگی در بین بانوان روستایی ما بسیار زیاد است اما آنچه که در این رابطه باید پیگیری شود موضوع آموزش کار است.

 

اسدزاده با بیان اینکه دفتر امور بانوان استانداری آمادگی دارد تا هر کمکی که دانشجویان جهادگر برای امر آموزش و اشتغالزایی بانوان روستایی داشته باشند، دریغ نکند، افزود: آمادگی برای اعزام استاد آموزش صنایع دستی و غیره برای بانوان روستایی وجود دارد و تلاش خواهد شد که این مهم در آینده نزدیک به کمک گروه های جهادی صورت بگیرد و خروجی کار در هفته دولت برای روستائیان و مردم ملموس باشد.

 

وی در پاسخ به سوال دانشجویان جهادگر در خصوص کمبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز اردوهای جهادی، گفت: گروه های جهادی دانشجویی استان با توجه به اینکه همه ساله چندین اردوی مهم در روستاها برگزار می کنند، یک سری وسایل و ابزاری نیاز دارند که همیشه در اردوها مورد نیاز دانشجویان است که این نیز باید تامین گردد تا در این خصوص دغدغه ای وجود نداشته باشد.

 

مدیر کل دفتر امور زنان وخانواده استانداری خراسان جنوبی افزود: بسیج دانشجویی استان اقلام و امکانات مورد نیاز گروه های جهادی دانشجویی را طی یک لیستی برآورد هزینه کند تا ان شاء الله با کمک خیرین و مسئولان بتوانیم آنچه که در توان ما باشد تهیه و در اختیار جهادگران قرار دهیم تا سالهای سال از آنها برای خدمت به مردم استفاده کنند.

 

اسدزاده با تاکید مجدد بر احصای مشکلات روستاها به ویژه مشکلات حوزه بانوان، گفت: بسیج دانشجویی در پایان اردو شناسنامه ای از روستاها تهیه کند و آنچه در حوزه بانوان باشد را برای پیگیری به دفتر امور بانوان استانداری ارسال کنند.

 

همچنین در این سفر یک روزه تعدادی از خادمیاران رضوی، نماینده کمیته امداد امام خمینی(ره) و تعدادی از کارشناسان حوزه های مختلف همراه مدیر کل دفتر امور زنان وخانواده استانداری خراسان جنوبی برای بررسی میدانی وضعیت حوزه بانوان در روستاهای سیدال، محمودآباد، حسین آباد نهبندان حضور داشتند.

 

 

 

کد خبر 1161727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha