نباید با عنوان سال سطحی و شعاری  برخورد شود

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه برخورد ما با نام سال با عنوان (تولید دانش بنیان، اشتغال‌آفرین) نباید شعاری باشد بلکه باید اجرایی و عملیاتی باشد، گفت: ائمه جمعه باید از دو زاویه دانش بنیان بودن و اشتغال آفرینی، تولید را ارزیابی و تقویت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» امروز(۱۱فروردین) در جلسه شورای زکات که با حضور  ائمه جمعه استان مازندران در حاشیه گردهمایی ائمه جمعه استان در مجتمع شهید رجائی کمیته امداد امام خمینی(ره)شهرستان فریدونکنار برگزار شد ضمن تحسین عملکرد کمیته امداد استان و ۲۰۰۰شورای زکات برای جمع آوری و ترویج این فریضه دینی اظهار کرد: افتخار می کنیم که عامل باشیم و  فرهنگ زکات را ترویج دهیم.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران افزود:  کمیته امداد در امر جمع آوری زکات مجدانه عمل می کند و این نهاد اقدامات خوبی در راستای خدمت به محرومان انجام می دهد.

 

وی از ارائه خدمات خوب در استان اظهار امیدواری کرد و افزود: خوشحالیم که کار میدانی موجب آن شد که مددجویان پشت نوبت دریافت خدمات مختلف نباشند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی ضمن تقدیر از تلاش‌های انجام شده در حوزه امور ائمه جمعه استان مازندران، تصریح کرد: حفظ امنیت استان و کمک رسانی به مسافران که توسط دستگاه‌های اجرایی و امدادی صورت گرفت جای تقدیر دارد، از آنطرف شاهد حوادث کمتری نسبت به سال‌های قبل بوده و هستیم، همچنین شاهد کاهش ۵۶ درصدی تصادفات نسبت به دو سال گذشته هستیم.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران علت پیشرفت‌های استان را انجام ابتکاراتی از جانب استاندار دانست و گفت: همانطور که میدانیم سال جاری نامگذاری شد اما نباید شعاری دیده شود بلکه باید عملیاتی شود، (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین) نامی است که سال جدید بدان مزین شده، کلمه تولید سال‌های سال پای ثابت شعارها است.

 

وی گفت: قطعا پیوند تولید با دانش، جهش و رونق در پی خواهد داشت و خصوصیات دیگری را هم به‌دنبال خواهد داشت، منظور نگاه علمی و فناوری به تولید در همه عرصه‌ها است که نتیجه آن کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره‌وری و کیفیت، رقابت‌پذیر شدن محصولات و کاهش قیمت محصولات در داخل و غیره است، ما باید از اقتصاد نفت پایه به بیرون آمده و با هم افزایی ثروت و علم به قدرت اقتصادی برسیم.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: در این مسیر نیاز به شرکت‌های دانش بنیان داریم که باید به کمک تولید دانش بنیان بیایند، درون این شرکت‌ها نخبگان بامعلومات فعال هستند که با ارائه طرح و ایده فناوری را در خدمت تولید قرار می‌دهند، تا در نهایت تولیدات با ویژگی های خاص به بازارها عرضه شوند.

 

وی با اشاره به وجود ۷ هزار شرکت دانش بنیان در کشور، تاکید کرد: البته در رابطه با نقششان در رشد تولید باید بررسی و کار کارشناسانه صورت بگیرد تا متناسب با هزینه‌هایی که دارند اشتغال‌آفرینی بالایی داشته باشند، اگر تمام تلاش ما ائمه جمعه تاکنون به راه افتادن تولید بود اما امسال در کنار این مهم به دنبال این موضوع باشیم که تولید را دانش بنیان کنیم، یعنی تولید را با بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان ارزیابی کنیم ببینیم چقدر نسبت به استان‌های دیگر عقب هستیم.

 

امام جمعه ساری رسالت ائمه جمعه در سال ۱۴۰۱ را ارزیابی تولید عنوان کرد و گفت: باید از دو زاویه دانش بنیان بودن و اشتغال آفرینی تولید را ارزیابی کنیم و احسن العمل‌ها را مشخص کرده و تشویق کنیم، چرا از نظر دین اعمال و رفتار انسان باید دانش‌بنیان، علم‌بنیان، عقل‌بنیان، بصیرت‌بنیان، زهدبنیان و  هدایت‌بنیان باشد تا بتوانیم در همه حوزه‌ها اعمالمان را منطبق کنیم و در سال جدید رسالت خود را انجام دهیم.

 

وی به نام گذاری امسال به نام تولید دانش بنیان اشتغال آفرینی اشاره کرد و افزود: این مهم باید توجه شود و برای عملی شدن این نام، باید جهادی و انقلابی عمل کنیم.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه برخورد ما با این نام (تولید دانش بنیان، اشتغال‌آفرین) نباید شعاری باشد بلکه باید اجرایی و  عملیاتی باشد، گفت: فعالیت های ائمه جمعه باید هماهنگی کامل و صد درصدی با مطالبات رهبر معظم انقلاب داشته باشد و باید توجه داشت هماهنگی با بیان و لفظ محقق نمی شود.

کد خبر 1161728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha