به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، امیر سرتیپ اسدالله حیدری، جانشین هیئت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی در بیست و سومین سالروز گرامیداشت این شهید با اشاره به قرابت و نزدیکی خود به عنوان شاگرد با شهید صیاد شیرازی گفت: امروز از زبان خود وصف شهید را نمی کنم و مجموعه ای به نام کلام صیاد در رفتار و اخلاق را اماده کرده ام که بخشی از آن را در این جلسه عنوان می کنم.
وی اظهار کرد: شهید صیاد شیرازی در ابتدا در هر جلسه ای به خداوند توکل می کردند و از خداوند می خواستند تا با صدق کامل وارد شوند و با صدق کامل خارج شوند و همواره آیه 80 سوره اسراء" وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا و بگو: پروردگارا! مرا [در هر کار و شغلی] به نیکی وارد کن و به نیکی بیرون آور و برایم از نزد خود نیرویی یاری دهنده قرار ده". سرلوحه کار خود قرار داده بودند.
وی گفت: کلام دوم شهید صیاد دعا برای سلامتی امام زمان (عج) بود. شهید در برابر کفار همچنان صلابت داشت و در مقابل دوستان متواضعانه و با رفعت بود. وی همواره اطاعت از فرماندهی رهبری را واجب می دانست و بر این موضوع بسیار تاکید داشت.
امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: شهید صیاد شیرازی رضایت را در رضایت صاحب الزمان و رضایت امام زمان خود را رضایت خداوند می دانستند و همواره بر حفظ بیت المال تاکید و کوشا باشند و حفظ و حراست از آن را ضروری و واجب می خواندند.
وی ادامه داد: شهید صیاد به برگزاری نماز جماعت حتی با دو نفر تاکید داشته و هر سنگر را یک نمازخانه می دانستند. شهید صیاد تاکید داشتند که نگویید ارتش و سپاه دو لشکر الهی هستند بلکه بگویید ارتش و سپاه یک لشکر الهی هستند که برای مقابله با دشمنان همواره یدی واحد هستند یعنی سپاه، ارتش و بسیج ید واحد و قدرتی واحد در برابر دشمنان محسوب می شوند.
نظر شما