رسالت حوزه‌های علمیه تلاش شبانه‌روزی در عرصه جهاد تبیین است

حجت الاسلام والمسلمین فاضل با تأکید بر مسئله جهاد تبیین مطرح شده توسط رهبر معظم انقلاب گفت: حوزه های علمیه وظیفه راهبری مردم را دارند و کار پیامبری می‌کنند و یکی از شئون پیامبری طبق آیه ۴۴ سوره نحل، مبین بودن و تبیین قرآن و ذکر خداوند برای مردم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «مجتبی فاضل» در نشست مجازی با مدیران استانی حوزه های علمیه خواهران که با حضور معاونان مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سالن شهید سلیمانی این نهاد حوزوی برگزار شد به تشریح برخی رسالت های حوزه های علمیه خواهران در سال جدید پرداخت.

وی با بیان این که جذب افراد باید با انتخاب درست، جهت انجام کار درست صورت پذیرد، اظهار داشت: با انتخاب ما قرار است کسانی بیایند که کار پیامبری انجام دهند و پیامبری با انتخاب و کار درست انجام می شود.

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران افزود: در بحث پذیرش افراد برای حضور و تحصیل در حوزه، لازم است افرادی انتخاب شوند که کار پیامبری را انجام دهند؛ لذا در این مسیر نیازمند شایسته گزینی و جذب افراد از بیوتات صالحه  هستیم تا بهترین باشند و بتوانند بهترین کارها را انجام دهند.

وی با بیان این که باید تعداد پذیرش در سطحی باشد که بتوانیم گزینش خوبی را با رعایت استانداردها داشته باشیم، ادامه داد: در بحث پذیرش، همه باید تلاش کنیم تا تعداد قابل توجهی ثبت نام کنند تا شایسته گزینی از بین افراد صورت پذیرد.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل در بخش دیگری از سخنان خود به بحث آموزش حضوری پرداخت و خاطرنشان کرد: لازم است آموزش به روند اصلی خود یعنی حضوری شدن بازگردد و برخی دروس نیز بنا به نیازها و رعایت حال طلاب به صورت آموزش تلفیقی(حضوری و مجازی) اجرایی شود.

وی با بیان این که هنر ما برای پیشرفت و رسیدن به نتیجه مطلوب در این است که همه ما در کنار و هماهنگ با هم فعالیت ها را راهبری و عملیاتی کنیم، گفت: اگر بنا باشد هر بخشی به صورت مجزا از دیگری عمل کند، موفقیت و رشدی حاصل نخواهد شد.

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران با تأکید بر این که به فعالیت های پژوهشی، تربیتی و تهذیبی نیز در کنار فعالیت آموزشی باید به صورت فعالیت اصلی نگاه شود، بیان داشت: همه این فعالیت ها مکمل یکدیگر هستند و در کنار هم می توانند ما را به نتیجه مطلوب برسانند.

وی سیاست های کلان حوزه های علمیه خواهران را در راستای فرازی از دعای افتتاح برشمرد که در این فراز آمده است: «اللّهُمَّ إنّا نَرغَبُ إلَيكَ في دَولَةٍ كَريمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الإِسلامَ وأهلَهُ وتُذِلُّ بِهَا النِّفاقَ وأهلَهُ وتَجعَلُنا فيها مِنَ الدُّعاةِ إلى طاعَتِكَ وَالقادَةِ إلى سَبيلِكَ ، وتَرزُقُنا بِها كَرامَةَ الدُّنيا وَالآخِرَةِ...؛ بار خدايا، ملتمسانه از تو مى خواهيم، حكومتى ارجمند [حكومت امام زمان عليه السلام] را كه با آن، اسلام و مسلمانان را عزّت مى بخشى و نفاق و منافقان را خوار مى گردانى، برقرار سازى و ما را در آن حكومت، از كسانى قرار دهى كه به طاعت تو فرا مى خوانند و به راه تو هدايت مى كنند و به بركت آن حكومت، كرامت دنيا و آخرت را روزى ما فرمايى...».

حجت الاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: همه فلسفه وجودی بنده و شما که بر سر خوان گسترده الهی جمع شده‌ایم اهتزار پرچم اسلام و اذلال(خوار کردن) کفر است و رسیدن به این مهم نیازمند تلاش شبانه روزی است تا بتوانیم به دولت کریمه الهی برسیم.

وی در بخش پایانی سخنان با تأکید بر مسئله جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب نیز مطرح کردند، توجه به این موضوع را وظیفه و رسالت حوزه های علمیه دانست و افزود: حوزه های علمیه وظیفه راهبری مردم را دارند و کار پیامبری می‌کنند و یکی از شئون پیامبری طبق فرموده خداوند در آیه 44 سوره نحل «وَأَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ»، مبین بودن و تبیین قرآن و ذکر خداوند برای مردم است و این مقام مختص خلفای خداوند و در ادامه فقهای دین در روی زمین است.

 سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: باید بتوانیم در این جهاد، شکوفاتر و موفق تر ظاهر شویم و شبانه روز در عرصه جهاد تبیین تلاش کنیم.

 

کد خبر 1164738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha