به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «هادی مهدویان» در خصوص برگزاری جلسات خانگی قرآن در قالب طرح نورالثقلین گفت: طی اقدامات جهادی و برنامه ریزی های مدون، ۵۰۰۰ جلسه خانگی قرآن در قالب شبکه سازمان دارالقرآن الکریم و طرح نورالثقلین، راه اندازی و شروع به فعالیت می کنند.
معاون تعلیم و تربیت سازمان دارالقرآن الکریم در خصوص برگزاری جلسات خانگی قرآن در قالب طرح نورالثقلین تصریح کرد: در راستای اجرا و برگزاری جلسات خانگی قرآن در قالب طرح نورالثقلین، اقدامات مؤثری صورت گرفته و به موجب مشارکت وهمکاری شبکه سازمان دارالقرآن الکریم با شبکه مساجد، شبکه هیئات، شبکه بسیج و شبکه حوزه های علمیه خواهران و برادران، اقدامات و برنامه ریزی های خوبی صورت گرفته است و یا در دست اقدام است.
وی گفت: در شبکه سازمان دارالقرآن الکریم، حدود یک سال است که برنامه ریزی های مربوطه انجام شده است و به بهانه ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، فعالیت های شبکه نورالثقلین نیز آغاز شده است و این فعالیت ها منوط به ماه مبارک رمضان نبوده و یک کار مقطعی نیست.
حجت الاسلام هادی مهدویان اظهار داشت: در راستای تحقق بخشیدن به تشکیل جلسات خانگی قرآن، در قدم اول ۴۰۰ مدرس از سراسر کشور در سه حوزه تربیتی، قرآنی و مهارتهای تبلیغی و آموزشی شناسایی شدند.
وی گفت: با توجه به اینکه مدرسان مذکور، مدیران جلسات خانگی قرآن و مراکز نورالثقلین می باشند لازم است در موضوعات سه گانه تخصص های لازم را داشته باشند فلذا بر همین اساس، مدرسان معرفی شده در قالب انجام مصاحبه حضوری، تلفنی و … مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
وی اظهار کرد: این مدرسان در یک دوره آموزشی حضوری چهار روزه در مشهد مقدس و یک دوره مجازی حضور داشته و آموزش های لازم را دیده اند.
وی گفت: به قبول شدگان این دو دوره نیز گواهینامه حضور در دوره از طرف سازمان دارالقرآن الکریم اعطا می گردد.
وی در خصوص تشکیل شورای راهبری نورالثقلین در هر استان بیان کرد: از هر استان ۱۲ نفر (۶ نفر خانم و ۶ نفر آقا) در این طرح حضور داشتند و هر استان موظف شد که از میان این تعداد، ۶ نفر را انتخاب و به همراه رئیس اداره امور قرآنی استان، شورای هفت نفره که شورای راهبری نورالثقلین در استان است را تشکیل دهد. وی وظیفه این شورا را پیگیری، نظارت، راهبری و رسیدگی به برنامه های نورالثقلین در هر استان بیان کرد.
حجت الاسلام هادی مهدویان خاطرنشان کرد: در این راستا بیش از ۶۰۰ مؤسسه توسط استانها به سازمان دارالقرآن الکریم معرفی شدند که پس از بررسی های لازم، ۵۰۰ مؤسسه مورد تأیید معاونت تعلیم و تربیت قرار گرفتند.
وی بیان کرد: رسیدگی به این مؤسسات به صورت حضوری و انجام مصاحبه بوده است و تعداد زیادی از مؤسسات مذکور با حضور میدانی معاون تعلیم و تربیت سازمان دارالقرآن الکریم صورت گرفته است. وی در این خصوص اظهار داشت: برای رسیدگی به وضعیت مؤسسات معرفی شده با وسیله شخصی در ۱۵ استان و ۶۴ شهر حاضر شده و بالغ بر ۷۰ مجموعه را رسیدگی و نظارت نموده ام. وی گفت: در مدت اخیر نیز در ۱۵ استان دیگر حضور پیدا کرده و وضعیت مؤسسات معرفی شده را از نزدیک رصد نموده ایم و رصدهای مذکور همچنان در حال اجرا است.
وی ادامه داد: بر اساس رصدهای میدانی صورت گرفته، مقرر شده است که ۵۰۰۰ جلسه خانگی قرآن توسط شبکه سازمان دارالقرآن الکریم راه اندازی و شروع به فعالیت کنند و تاکنون بیش از ۳۰۰۰ جلسه خانگی قرآن نیز در سامانه طراحی شده ثبت نام نموده اند.
وی گفت: یک دوره آموزشی به صورت حضوری و یک دوره نیز به صورت مجازی برای مدیران جلسات خانگی قرآن در حال برگزاری است و بخش زیادی از این مدیران نیز در حال آموزش می باشند که در ماه مبارک رمضان، جلسات خانگی قرآن را راه اندازی نمایند.
نظر شما