بهمن دری، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش سیمین دانشور را در ادبیات ایران بی بدیل خواند و به خبرنگار شبستان گفت: ایشان نخستین رمان نویس زن ایرانی بود که توانست داستان را با اثر "سووشون" در دل علاقه مندان جاودانه کند.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه وی با اثر بزرگی همچون "سووشون"، بانوی داستان نویسی نام گرفت، خاطر نشان کرد: کمتر افرادی داریم که در عرصه داستان نویسی مانند ایشان به صورت علمی، حسی و عاطفی حضور داشته باشند و آثار به جای مانده از ایشان آثار ارزشمندی است که از ماندگار ترین آثار ادبیات معاصر هست، البته نباید از کارهای ترجمه و مقاله ایشان هم غفلت کرد و آن آثار را جز آثار ماندگار عنوان کرد.
دری با تاکید بر اینکه هر کسی که با چخوف آثار وی آشنا شدند، مستغنی نیستند که با خانم دانشور آشنا نشوند چرا که اکثر آثار چخوف را سیمین دانشور ترجمه کرده است، اضافه کرد: وی همسر جلال آل احمد بود و همواره سعی می کرد آنچه که آرزوی دیرینه و ایده و افکار جلال بود را در عرصه داستان پیاده کند.
وی با اشاره به اینکه پیوستن سیمین دانشور به جلال آل احمد، جامعه ادبی را به سوگ نشاند، اظهار داشت: امیدواریم آثار ایشان که چاپ شده بازهم به زیور چاپ آراسته شود و آثاری هم که به جای مانده و چاپ نشده به چاپ برسد.
دری، برپایی جایزه کتاب فصل و گام اول به تبلور عینی خیال و شکوفایی و کشف استعدادها کمک می کند، اضافه کرد: حمایت و اهتمام معاونت امور فرهنگی برای احیا نوشته های جوانان و جوان گرایی متعهد باعث می شود که امثال سیمین دانشور به جامعه معرفی شود.
پایان پیام/
نظر شما