با آموزش قرآنی جامعه را از آسیب ها دور کنیم/ از نهادهای فعال در مساجد حمایت کنیم

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از نهادهای فعال در مساجد حمایت کنیم، گفت: با آموزش قرآن جامعه را از آسیب ها و بلاها دور می کنیم.

علی یزدی خواه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد اینکه مساجد باید به پایگاه قرآنی تبدیل شوند، گفت: مسجد موثرترین عامل برای تربیت دینی فرزندان ماست و در عین حال مناسب ترین مکان برای حضور جوانان و نوجوانان است چرا که قید و بندهای نهادهای رسمی مثلا درب اداره را ندارد و افراد با طیب خاطر و با آرامش مثال زدنی و حداقل زمان ممکن در این مکان رفت و آمد می کنند و به همین دلیل مسجد می تواند به خوبی در این راستا نقش آفرینی کند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر در مسجد نهادهایی چون کانون های فرهنگی و هنری، سازمان تبلیغات اسلامی و بسیج حضور دارند و اتفاقات کانون های فرهنگی و هنری کارهای فرهنگی و هنری درخور و شایسته ای انجام می دهند اما باید فعالیت این کانون ها و بسیج هم افزا شود و محور همه فعالیت ها امام جماعت است.

 

وی ادامه داد: اگر مسجدی امام جماعت فعال و با انگیزه برای کار فرهنگی برای نوجوانان و جوانان و اختیارات مناسب و تزریق منابع مالی داشته باشد، قطعا می تواند در امور فرهنگی و دینی موفق عمل کند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد محور قرار گرفتن مساجد به عنوان پایگاه قرآن مبتنی بر یک منطق و اصول است. ما در کمیسیون فرهنگی در مجلس این آمادگی را داریم که از نهادهای فعال در مساجد حمایت کنیم تا این نهادها بتوانند با برنامه های قرآنی مستمر و مدون مسجد را به پایگاه قرآنی تبدیل کنند.

 

وی گفت: اینکه مقام معظم رهبری تاکید دارند که ما نیاز به 20 میلیون قاری قرآن در کشور داریم، حرکتش کند است و در این زمینه باید کاری ویژه انجام دهیم چرا که هر مقدار بچه های ما از قرآن دورتر شوند در معرض آسیب های اجتماعی قرار می گیرند. ما با آموزش قرآن جامعه را از انواع بلاها و آسیب ها دور می کنیم.

 

 

کد خبر 1166376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha