غفلت از بیان رشادت‌ های شهدا راه را برای فتنه انگیزی دشمنان باز می کند

جانشین فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه، گفت: غفلت از بیان رشادت‌ ها و سیره والای شهدا راه را برای فتنه انگیزی دشمنان باز می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سرهنگ حمزه علی علیخانی، جانشین فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ظهر امروز (21 اسفند) در مراسم گرامیداشت عملیات والفجر 10 در شهرستان مریوان اظهار داشت: تجلیل از یاد و خاطره شهدا، رزمندگان و ایثارگران، حفظ و تقویت روحیه ایثارگری با انتقال آن به نسل جوان، برقراری ارتباط معنوی در بین نسل جوان و رزمندگان دفاع مقدس و آشنای نسل امروزی با چگونگی دوران جنگ هشت ساله از اهداف برگزاری این مراسم است.


وی افزود: بر همه مسئولان استانی و کشوری واجب است که با تمام توان در زنده نگه داشتن دستاوردهای عظیم دفاع مقدس و نشر مکارم و سیره والای شهدا گام برداشته و نقشی تأثیرگذار داشته باشند.


جانشین فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تصریح کرد: شهرستان مریوان به عنوان سمبل مقاومت مردم کردستان در دوران دفاع مقدس بوده و نقش موثر مردم مریوان در عملیات والفجر 10 و بمباران شیمیایی بیشتر نقاط این شهرستان از مهم‌ ترین عوامل برگزاری این مراسم ملی در این شهر است.


سرهنگ علیخانی افزود: اگر امروز جانفشانی ها و رشادت های رزمندگان اسلام به صورت شفاف و گویا برای نسل های جوان و آینده ساز جامعه بازگو نشود باید منتظر فتنه انگیزی و توطئه افکنی دشمنان نظام برای خدشه دار کردن دستاوردهای عظیم انقلاب و هشت سال دفاع مقدس باشیم.


وی اظهار داشت: متأسفانه به اندازه ای که به مناطق عملیاتی جنوب و جبهه های میانی و رشادت های رزمندگان اسلام در این مناطق پرداخته شده است تاکنون به مناطق عملیاتی کردستان و رشادت های رزمندگان غیور این منطقه پرداخته نشده است.


جانشین فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تصریح کرد: امید است با برنامه ریزی صحیح و با محوریت فعالیت های فرهنگی، تبلیغاتی و رسانه ای شاهد بازتاب هر چه بیشتر رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در کردستان باشیم.

 

سرهنگ بازنسشته خلبان هوانیروز، از یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس و خلبانان حاضر در عملیات والفجر 10 نیز در ادامه این مراسم اظهار داشت: خلبانان شجاع هوانیروز ارتش به علت شرایط سخت کوهستانی، قسمت عظیمی از کار تدارکات و حمایت از رزمندگان را در این عملیات بر عهده گرفتند و با پروازهای متوالی، این مهم را دوشادوش دیگر نیروها انجام دادند.


اردشیر کرم زاده افزود: نیروی هوایی در جریان این عملیات با پرواز 48 فروند بالگرد و یک هزار و 850 ساعت پرواز هجوم‌ های پی در پی را برای منهدم ساختن تجهیزات و امکانات عقبه دشمن آغاز کرد و نقش تعیین‌ کننده ‌ای را در آزادسازی منطقه ایفا کرد.


وی تصریح کرد: در جریان این عملیات بالگردهای هوانیروز 4هزار و 808 مجروح را منتقل نموده و 5هزار و 700 رزمنده را نیز ترابری نمودند.

 

گفتنی است، عملیات والفجر 10 در پنج مرحله با رمز یا رسول‌الله در بیست و سوم اسفندماه 66 آغاز شد و تا پنجم فروردین ماه سال 67 طول کشید.


پایان پیام/
 

کد خبر 116644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha