قاسم طلایی رئیس کمیته امداد امام خمینی بافق در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد افزود: از این رقم، ۵۰ میلیون تومان زکات واجب و ۳۵۰ میلیون زکات مستحب است.
به گفته وی، کشاورزانی که خرما دارند، هر سال مقداری از محصول خود را تحویل کمیته امداد میدهند و این خود نقش مهمی در کسب این جایگاه دارد.
این مسوول با بیان اینکه این رتبه از سوی کمیته امداد مرکز استان اعلام شدتصریح کرد: زکات جمعآوری شده، در زمینههای تامین و تکمیل مسکن، هزینههای درمانی، کمک به دانشآموزان، خرید لوازم زندگی و جهیزیه مددجویان تحت حمایت هزینه شد.
وی خاطرنشان کرد: زکات بر اساس تعالیم اسلامی یکی از اصول محکم برقراری عدالت اجتماعی، برطرف کننده فاصله طبقاتی و محو کننده چهره فقر از جامعه است.
طلائی زکات را بخشی از فروع دین و پرداخت آن را سبب پاک شدن مال از حق محرومان دانست و افزود: اهمیت و ضرورت حکم الهی زکات تا آنجاست که خداوند در قران کریم ۲۷ بار از آن نام برده است.
به اظهار وی، زکات امر خیر است و همگی باید در این زمینه پیش قدم باشیم چرا که اگر پرداخت زکات بین مردم نهادینه شود فقر در جامعه ریشه کن می شود.
رئیس کمیته امداد بافق اظهار کرد: همچنین برای جمعآوری زکات فطره ماه مبارک رمضان قرار شد که موسسات خیریه با رئیس شورای زکات هماهنگ باشند و بعد از گرفتن مجوز، جمعآوری زکات را انجام دهند.
به ۹ کالا مانندطلا و نقره، گاو، گوسفند، شتر،گندم، جو، کشمش و خرما زکات تعلق می گیرد.
یکهزار و ۶۵۰ نفر مددجو در قالب ۷۵۰ خانوار زیر پوشش کمیته امداد بافق قرار دارند که ۵۵۰ خانوار معیشت بگیر دائمی هستند و ۲۰۰ خانوار دیگر به صورت تک خدمتی به آنها کمک میشود.
نظر شما