تلاش های فراوان دولت و رییس جمهور برای حل مشکلات کشور /مجلس در راستای سیاست های کلی نظام قوانین زائد را حذف می کند

همه باید به اقتضائات دانشگاه تراز اسلامی ملتزم باشند، مجلس در راستای سیاست های کلی نظام قوانین زائد را حذف می کند، تلاش های فراوان دولت و رییس جمهور برای حل مشکلات کشور برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان،  از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در چهارشنبه ۳۱ فروردین است.

رئیس‌جمهور: دانشگاه تراز اسلامی اقتضائاتی دارد که همه باید به آن ملتزم باشند

آیت الله سیدابراهیم رئیسی عصر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه با تأکید بر این که فضای دانشگاه‌ها باید فضای علم، دانش و پرورش نیروهای فرهیخته باشد، گفت: اعتقاد داریم حمایت از علم و پژوهش و دانشگاه‌ها هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای پیشرفت و آبادانی کشور به شمار می‌آید.

رئیس‌جمهوری با یادآوری اهمیت بالای و جایگاه اساتید دانشگاه در فرآیند توسعه و تعالی کشور اذعان داشت: امروز موظف به رفع دغدغه‌های اساتید و جلب رضایت آنان هستیم تا آنان با روحیه و نشاط بالایی، آینده‌سازان کشور را پرورش بدهند.

رئیسی همدلی، همفکری و استفاده از ظرفیت عظیم جوانان و نخبگان دانشگاهی کشور را بهترین راهکار عبور از موانع و مشکلات کشور دانست و گفت: در دولت به استفاده از همه ظرفیت‌های فکری و منابع انسانی کشور باور داریم و به سوی همه دلسوزان و دغدغه‌مندان خصوصا در جامعه دانشگاهی و نخبگانی کشور دست یاری دراز کرده‌ایم.

رئیس‌جمهور دانشگاه‌ها را اتاق فکر دولت خواند و تأکید کرد: دانشگاه باید مسایل کشور را با اولویت و به صورت مسأله‌محور مورد بررسی قرار داده و در خصوص مسایلی مانند، آب، خاک، کشاورزی، هوا، صنعت، اشتغال و فناوری‌های نو راهکارهای عملیاتی به دولت ارایه دهد.

مرور الزامات تحول در دولت دیگر محور سخنرانی رئیس‌جمهوری در این جلسه بود. رئیسی با تأکید بر این که تحول در دولت باید علم‌پایه باشد، اظهار داشت: تحول پایدار و اثربخش در دولت در گروی این است که همه امور بر پایه علم و دانش انجام شود و لازمه آن ارتباط عمیق و مستمر دولت با دانشگاه است.

رئیسی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری را پل ارتباطی دولت با دانشگاه و فضای نخبگانی دانست و با اشاره به برخی تلاش‌ها در این مرکز برای طراحی سامانه‌ای برای ارتباط ساختارمند دولت و نخبگان دانشگاهی، خاطرنشان کرد: دولت قائل به ارتباط اثربخش با شبکه نخبگانی کشور است و راهکار مشکلات کشور را از مسیر اتکا به دانش و بینش و توانمندی نخبگان و دانشگاهیان جست‌وجو می‌کند.

 

مجلس در راستای سیاست های کلی نظام قوانین زائد را حذف می کند

ولی اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی تامین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری گفت: در اجرایی شدن سیاست های ابلاغی همه قوا مقننه، قضاییه، مجریه و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام نقش دارند چرا که این بخش حاکمیتی است. ما چندین جلسه در این رابطه برگزار کرده ایم. در وزارت تعاون ستادی به ریاست وزیر تعاون تشکیل شده است و چهار رکن علمی، رسانه ای، ستاد احکام مربوط و رکن تقیینی به مجلس تقدیم شده است.

 

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نقش ما در مجلس در رابطه با این سیاست ها این است که قوانین زاید را حذف کنیم، لوایحی که از طرف دولت به ما ارایه می شود در اسرع وقت مورد بررسی و تصویب قرار دهیم، وظایفی که در بندهای مختلف است را احصا و بر روی آنها کار کنیم.

 

وی ادامه داد: از مهمترین بندهای این سیاست ها خدمات امدادی، رفاهی و رفع فقر مطلق و نسبی در جامعه است که ما در رابطه با آنها باید برنامه ریزی کاملی داشته باشیم، احکامی صادر شود و وظایف نیز مشخص شود.

 

وی گفت: رییس جمهور دستور داده اند در عرض دو ماه احکام مربوط به سیاست ها صادر شود تا با چشم اندازی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده اند، بتوانیم احکام نهایی را تصویب کنیم.

 

تلاش های فراوان دولت و رییس جمهور برای حل مشکلات کشور

بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت: «دولت سیزدهم وارث مشکلات اقتصادی بسیاری است که از دولت قبل به ارث رسیده است. تلاش های فراوانی برای حل مشکلات کشور از سوی دولت و شخص رئیس جمهور در حال انجام است و همه باید به دولت در این راستا کمک نماییم.

‏در چنین شرایط سخت داخلی و خارجی، تخریب رئیس جمهور انقلابی جایز نیست.»

 

واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به طرح انگلیس برای اخراج پناهجویان

در پی امضای طرح انتقال اجباری پناهجویان توسط نخست وزیر انگلیس، «کاظم غریب آبادی»، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «برنامه دولت انگلیس برای انتقال اجباری پناهجویان، نقض تعهدات و مسئولیت بین المللی این کشور است. این اقدام، ملاحظات بشری و اخلاقی را کاملا نادیده گرفته است. کارنامه سیاه حقوق بشری انگلیس به خودی خود، گویاست!»

بریتانیا روز پنجشنبه اعلام کرد در نظر دارد آن دسته از پناهجویان را که به طور غیرقانونی وارد خاک این کشور می‌شوند، به کشور آفریقایی رواندا بفرستد.

 

واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به طرح انگلیس برای اخراج پناهجویان

 

آغاز ساخت ۱۰۰ دستگاه تریلر فوق سنگین در نیروی زمینی ارتش

امیر سرتیپ دوم غلامحسین سلیمانی صبح امروز (چهارشنبه - ۳۱ فرودین) در آیین رونمایی از تولیدات این مرکز که با حضور فرمانده کل ارتش برگزار شد، اظهار کرد: امروز در سایه اتکا به خودباوری و نوآوری در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، شاهد دستاوردهای این نیرو و مرکز زرهرن در به‌روزرسانی و تولید تجهیزات، با نگاه به توانمندی‌های داخل کشور هستیم.

 

وی افزود: در این ارتباط، مرکز زرهرن تاکنون تعداد ۲۱ دستگاه خودروی فوق سنگین تانک‌بر کیان را بازتولید و تحویل یگان‌ها کرده است و در مرحله دوم نیز تعداد ۳۰ دستگاه تریلر در مراحل مختلف بازتولید از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد را دارد که تعداد هفت دستگاه به مرحله ۱۰۰ درصد رسیده است.

 

 سلیمانی تاکید کرد: این مرکز علاوه بر آمادگی لازم جهت تولید و بازتولید ۱۰۰ دستگاه کشنده فوق سنگین و سنگین، کار ساخت ۱۰۰ دستگاه تریلر فوق سنگین را با فراهم آوردن تمام تجهیزات و زیرساخت‌های مورد نیاز شروع کرده تا در یک بازه زمانی یک‌ساله تحویل یگان‌های عملیاتی شود.

 

 

 

کد خبر 1167741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha