تدوین نظام نامه مدون آموزشی برای مدارس علوم دینی اهل سنت

رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با اظهار تاسف از اینکه تاکنون وحدت رویه ای در سرفصل دروس مدارس علوم دینی اهل سنت ایجاد نشده است،گفت: تحقق این امر نیازمند تدوین یک نظام نامه مدون با مشارکت اهل سنت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل عامری، رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، در جمع روحانیون ممتحن اختبار علمی مدرسین حوزه های علمیه اهل سنت، گفت: منابع علمی مدارس علوم دینی منطقه شرق و غرب گلستان با هم یکسان نیست و این امر مشکلاتی را برای طلاب به وجود می آورد.


وی، عدم موفقیت در آزمون های تعیین سطح و آزمون روحانیون شاغل را ازعمده این مشکلات برشمرد و افزود: مدیران مدارس باید در این زمینه اهتمام ویژه ای داشته باشند و مدرسان نیز باید مجوز تدریس داشته باشند.


حجت الاسلام عامری، خدمات ارزنده نظام به اقوام و جامعه اهل سنت را برگرفته از سیاست های کلی نظام و دیدگاه ها و منویات مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: خدمات به جامعه اهل سنت در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است.


به گزارش روابط عمومی دفترنمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان، وی با تاکید بر ضرورت اجرای نظام نامه آموزشی مدون، تصریح کرد: هدف از این نظام نامه تربیت نیروهای کارآمد در عرصه خدمت به جامعه اسلامی و امکان رقابت با طلاب سایر کشورها است.


رئیس دفترنمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان با اشاره به فعالیت 470 مدرس در قالب 95 مدرسه علوم دینی، گفت: از این تعداد 128 نفر در سطح مقدمات، 118 نفر در سطح متوسطه و 88 نفر در سطح نهایی مشغول تدریس هستند و تا کنون 331 نفر آنان مجوز تدریس از شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور دریافت کرده اند.


پایان پیام/

کد خبر 116840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha