دکتر جان احمد آقایی، معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در حاشیه کارگاه علمی- کاربردی مدیریت پیشگیری از وقوع جرم به خبرنگار شبستان گفت: پیش بینی، شناسایی و ارزیابی خطر وقوع جرم و اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم برای از بین بردن یا کاهش آن، پیشگیری از جرم نام دارد.
وی با اشاره به اینکه امروزه جرم در سطح جهانی به صورت بحران ظهور کرده است، افزود: جرم بزرگ ترین دغدغه ذهنی و فکری بشر و تهدیدی جدی برای تمامی جوامع بشری محسوب می شود.
آقایی با بیان اینکه میزان نرخ جرایم در کشور ما با توجه به آموزه های دینی و اخلاقی نسبت به کشورهای دیگر کمتر است، خاطرنشان کرد: در اسلام امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از اثرگذارترین راه های پیشگیری از جرم توجه شده که برای نیل به این هدف راه هایی مانند عدالت، تقوا، عبادت و عفت ارایه شده است.
وی آموزش را راه کار استراتژیک در ایجاد انسجام فکری دانست و اذعان کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی بر اساس بند 5 اصل 156 قانون اساسی اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی جهت آموزش علمی و کاربردی مدیران شهرستان ها کرده است.
معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با اشاره به اینکه 22 مدیر شهرستانی در این کارگاه آموزشی شرکت کردند، افزود: علل و عوامل بزه و آسیب های اجتماعی و راه های مقابله بر عدم تحقق آنها در سطح استان در این کارگاه آموزشی بررسی شد.
وی با بیان اینکه جرم به کل اجتماع ضرر می رساند، تاکید کرد: همه سازمان ها و نهادها برای مقابله با این پدیده باید بسیج شوند تا آرامش و امنیت در جامعه برقرار شود.
پایان پیام/
نظر شما