به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «علیرضا معاف» در مراسم رونمایی از ۸ اثر قرآنی که عصر امروز (سه شنبه، ۶ اردیبهشت) در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: رونمایی از آثار یکی از بخش های همیشه جذاب نمایشگاه ها و جشنواره ها و کارهای فرهنگی و مردمی است.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: شاید نتوان عمق و عظمت کارها و زحمتی که پشت کار است در چند دقیقه رونمایی از اثر قرآنی ارائه کرد اما از توضیحات کوتاه و مفیدی که مبدعان آثار ارائه کردند می توان فهمید برای خلق این آثار چه زحماتی کشیده شده است.
وی بابیان اینکه نظرات و سلایق درباره ارائه کارهای نمایشگاهی و جشنواره ای متفاوت است، خاطرنشان کرد: برخی معتقدند کارهای نمایشگاهی و جشنواره ای به عمق کار فرهنگی آسیب می زند و برخی نیز بر این عقیده نبوده و ابراز می دارند که برای معرفی کارهای فرهنگی و قرآنی به حرکت های جریان ساز و گفتمان ساز نیاز است.
معاف با بیان اینکه نمایشگاه هایی که برگزار می شود باید جریان ساز و گفتمان ساز در عرصه قرآنی و فرهنگی باشد، گفت: «قرآن کتاب امید و آرامش» شعار بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است و این نمایشگاه امروز به خبر مهم فرهنگی کشور تبدیل شده و محل مراجعه ده ها هزار نفر از مردم است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: رونمایی ها خاصیت جالبی دارند، در مراسم امروز هم کارهای به شدت سنتی و کلاسیک و اصیل از جنس خط نستعلیق و هم کارهایی که خاصیت و خصلت نوآورانه دارند، رونمایی شد، علاوه بر این، از آثاری رونمایی شد که از جنس کارهای نوین و نوپدید قرآنی و متناسب با ذائقه نسل جوان است.
معاف خاطرنشان کرد: امروز هم به این نیاز داریم که آنچه کارهای قدیمی و سنتی مانند نگارش و کتابت قرآن برنامه ریزی کنیم و هم بتوانیم برای نسل جدید طراحی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی لازم برای حمایت از ایده ها و طرح های قرآنی را دارد.
نظر شما