دکتر براتی زاده، مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان شمالی به مناسبت سالروز بزرگداشت شهدای اسلام و تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به خبرنگار شبستان در بجنورد، گفت: امنیت، سازندگی و پیشرفت کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی، مدیون و مرهون خون پاک شهدایی است که بدون هیچ چشم داشتی با صبر و استقامت، بصیرت و بینش، جان خود را نثار راه انقلاب کردند.
وی بیان کرد: پایه های بنای انقلاب اسلامی بسیار مستحکم هستند و هرگز سست نخواهند شد چون بنیان آن ریشه در خون شهدا دارد.
وی خانوادههای شهدا و ایثارگران را وفادارترین قشر ملت به مسیر انقلاب و اسلام دانست و تصریح کرد: خانوادههای شهیدان، عزیزترین کسان خود را تقدیم انقلاب کردند و بیشترین حق را بر گردن ملت دارند.
دکتر براتی زاده افزود: شهدای 8 سال دفاع مقدس با نثار جان خود دین خود را به آرمان های انقلاب اسلامی ادا کردند و امروز ما با خدمت به خانواده های معظم آنان می توانیم گام های اساسی را در جهت حفظ بسیاری از ارزش ها از جمله ایثارگری برداریم.
وی عزت و اقتدار کنونی نظام اسلامی را مرهون رشادتها و فداکاریهای شهدا دانست و با بیان اینکه تکریم و تجلیل از خانوادههای این عزیزان بر همگان واجب است.
براتی زاده بیان کرد: امروز باید جوانان غیور ایران اسلامی قدم در راه و آرمانهای مردان خدا بگذارند و پرچم جمهوری اسلامی ایران را در تمامی عرصهها به اهتزاز درآورند.
وی یکی از افتخارات مسئولان و کارکنان بنیاد شهید در کشور را خدمت به خانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان دانست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی یاد آور شد: تأسیس این نهاد مقدس در سال 1358 به فرمان حضرت امام خمینی(س) به روشنی تبلور منزلت و نشانه و اهمیت ارزشی است که انقلاب اسلامی برای مقام جهاد و شهادت و همه ایثارگران و فداکارانی که در راه اسلام جانفشانی می کنند قائل می باشد.
دکتر براتی زاده، هدف از تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به فرمان حضرت امام خمینی(ره) را احیا، حفظ و ترویج فرهنگ شهادت و شهادت طلبی و پراکندن عطر شهادت در جامعه، زنده نگهداشتن یاد شهیدان و حفظ آثار آنان و تجلیل و تکریم از خانواده های معظم شهدا بیان کرد.
وی اظهارداشت: در خراسان شمالی تاکنون بیش از 2 هزار 600شهید، بیش از 6 هزار جانباز و 376 آزاده شناسایی شده اند.
وی به تشریح خدمات ارائه شده به جامعه ایثارگری طی سال جاری پرداخت و به مواردی هم چون اعزام 74 نفر به حج تمتع و 444 نفر به عمره مفرده، برگزاری اردو برای چهار هزار 947 نفر از خانواده ایثارگران، ارائه خدمات به 11 هزار و 43 دانشجو و874 دانش آموز، بررسی وضعیت 2 جلسه کمیسیون تعیین درصد، برگزاری 147 یادواره شهید با همکاری نهادهای گوناگون، پدران آسمانی، روز جانباز و دهه فجر، تولید و انتشار 2 کتاب، حمایت از 2 پایان نامه با موضوع ایثار و شهادت و تولید 5 نرم افزار چند رسانه ای از سرداران شهید و... اشاره کرد.
دکتر براتی زاده از تحت پوشش بیمه مکمل قرار گرفتن 13 هزار و 20 نفر از جامعه ایثارگری خبر داد و گفت: 17 هزار و 200 نفر از والدین شهدا، همسران مسن شهدا، جانبازان و آزادگان نیز در طرح پایش سلامت شرکت کرده اند.
پایان پیام/
نظر شما