رویکرد توسعه کانون های فرهنگی هنری مساجد به سمت روستاهای کشور است

مشاور دبیر ستاد عالی کانون های مساجد کشور، رویکرد ستاد عالی کانون های مساجد کشور را توسعه کانون ها در روستا های کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علی محمد عظیمی، مشاور دبیر ستاد عالی کانون های مساجد کشور، عصر روز گذشته (21 دی) در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان قزوین، گفت: با توجه به محدودیت های فرهنگی مضاعف در روستاها، گرایش توسعه کانون ها از سوی ستاد عالی کانون ها در سال آینده به تشکیل کانون در روستا های کشور است.

 

وی ادامه داد: با توجه به عدم اختتصاص اعتبار دولتی برای ساخت فضای کانون های مساجد، استانداری ها باید در تامین هزینه ساخت کانون در مساجد روستایی و در قالب تفاهم نامه ای با دبیر خانه های کانون های مساجد استان ها، مساعدت داشته باشند تا بتوانیم در رسالت خود در قالب انجام کارهای فرهنگی در مساجد موفق باشیم.

عظیمی خاطرنشان کرد: کانون های مساجد در راستای مقابله با شبیخون فرهنگی که مقام معظم رهبری پیش بینی کرده بودند، شکل گرفت تا نقش فرهنگی مساجد به دست جوانان احیا شود و کارهای فرهنگی در بستر عمومی مردمی پیش برود.

وی ادامه داد: طی 13 سال از تشکیل کانون های مساجد در کشور تنها دو هزار و 200 کانون تشکیل گرفته بود که این میزان طی دولت نهم و دهم به هشت هزار و 884 کانون رسید و در این دولت خدمتگزار کانون های مساجد چهار برابر رشد داشته است.

 

دبیر کمیته حمایت از مؤسسات دینی کشور، از ارتقاب کمی کانون ها خبر داد و بیان داشت: تا پایان برنامه پنجم توسعه باید به ازای هر چهار مسجد، یک کانون تشکیل شود و شاهد رشد 25 درصدی کانون های مساجد باشیم که در این راستا برای ارتقای کیفی کانون ها نیز با توجه به گرایش ها و دستگاه های نوین کانون های تخصصی در 14 محور جهت جاذبه برای جوانان ایجاد شده است.

 

عظیمی از برگزاری دوره آموزشی مدیریت مسجد برای سه هزار نفر از ائمه جماعات سراسر کشور در استان قم خبر داد و گفت: برای اداره مسجد به شکل مدیریت امروزی سه هزار نفر از ائمه جماعات سراسر کشور دوره آموزشی مدیریت مسجد را گذارند که از این تعداد 50 نفر از روحانیون استان قزوین حضوری داشتند.

 

پایان پیام/

کد خبر 11719

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha