به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «امید محترمی» مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی امروز (15 اردیبهشت) در تشریح برنامه های این سازمان به مناسبت فرارسیدن هفدهم اردیبهشت ماه سالروز تاسیس بسیج سازندگی در جمع خبرنگاران گفت: بسیج سازندگی نهادی خدمت رسان است که همواره در راستای خدمت به جامعه به ویژه مناطق محروم تلاش می کند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: بیش از ۷۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی تدارک دیده شده است که از تاریخ هفدهم تا بیست و چهارم اردیبهشت در سراسر استان با حضور اقشار مختلف برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه یادواره شهدای جهادگران، از جمله این برنامه ها است، ادامه داد: افتتاح و بهره برداری از پروژه های محرومیت زدایی، رزمایش کمک مومنانه، اهدای جهیزیه به زوج های جوان، ارائه خدمات گروه های جهادی به ولی نعمتان و مردم در سراسر استان و در عرصه های مختلف، بهره برداری از فرصت های شغلی و کارگاه های اقتصاد مقاومتی و رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی از دیگر برنامه های هفته بسیج سازندگی در استان مرکزی است.
این مقام مسئول رزمایش جهادگران فاطمی در استان مرکزی را از برنامه های مهم این ایام دانست و اضافه کرد: این برنامه با مشارکت ۳۵۰ گروه جهادی و ۴ هزار جهادگر در طول هفته بسیج سازندگی برگزار می شود.
بهره برداری از ۱۱۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی همزمان با هفته بسیج سازندگی
محترمی با اشاره به اینکه جهادگران در این رزمایش خدمات محرومیت زدایی، عمرانی، فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، بهداشت و درمان و کمک مومنانه ارائه می کنند، ادامه داد: کلیه اقشار بسیج نیز در این رزمایش مشارکت دارند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی همچنین از بهره برداری از پروژه های محرومیت زدایی خبر داد و گفت: در هفته بسیجسازندگی ۱۱۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی به ارزش بیش از ۲۵ میلیارد تومان در بخش های مسکن محرومین، لایه روبی و احیای قنوات، راه بین مزارع و کانال های انتقال آب، به بهره برداری می رسد.
وی افتتاح کارگاه های اقتصاد مقاومتی و بهره برداری از ۳ هزار و ۷۰ اشتغال که با تکیه بر ۷۶۰ صندوق قرض الحسنه و ۱۰۵ میلیارد تومان تسهیلات بسیج سازندگی ایجاد شده است را از دیگر برنامه ها این هفته دانست و ادامه داد: بیش از ۱ هزار و ۳۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی سازماندهی شده که در عرصه های مختلف به شکل تخصصی به مردم و ولی نعمتان انقلاب خدمت رسانی می کنند.
نظر شما