جمع‌آوری ۳۰۰ میلیارد تومان زکات فطریه در کشور

آسوده گفت: براساس آخرین آمار، تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان زکات فطریه جمع‌آوری و ثبت شده که پیش بینی می شود به بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حبیب الله آسوده» صبح امروز (۲۱ اردیبهشت) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: در ابلاغی که رهبر معظم انقلاب به رئیس کمیته امداد داشتند بر توانمندسازی نیازمندان و درآمد باثبات برای خانواده ها تأکید کردند و رویکرد کمیته امداد در همین مسیر قرار گرفت.

 

معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) و مسئول زکات کشور با اشاره به اینکه در بحث توانمندسازی در حوزه های مختلف معیشتی، تأمین مسکن، سلامت و درمان، کمک به ازدواج، کمک به نیازهای اولیه در حال حاضر ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار خانواده (پنج میلیون نفر) مستقیم تحت پوشش کمیته امداد هستند، افزود: همچنین یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز تحت پوشش ۹ هزار مرکز نیکوکاری فعال در سطح کشور قرار دارند.

 

وی ادامه داد: در مجموع کمیته امداد جامعه ۶ میلیون و ۵۰۰  هزار نفری را حمایت می کند.

 

آسوده با بیان اینکه کمیته امداد حامی حدود ۷۰۰ هزار دانش آموز و ۵۰ هزار دانشجو در سطح کشور است، گفت: امسال خوشبختانه بیشترین طلبه را برای ثبت نام در برخی از حوزه ها از مجموعه تحت پوشش کمیته امداد بودند که به تحصیل در مدارس علمیه هدایت شدند.

 

معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) خاطر نشان کرد: همه ادارات کمیته امداد بحث های مشاوره ای را کمک می کنند و با توجه به اینکه آسیب های اجتماعی اکنون زیاد است اما در مجموعه کمیته امداد به نسبت میانگین کشوری وضعیت بهتری به خصوص در مباحث اعتقادی و اتصال به نظام ولایی دارند.

 

وی بیان کرد: امسال با فروکش کردن کرونا برگزاری ۳۰۰ هزار اردوی زیارتی و تربیتی برای مددجویان برنامه ریزی شده است.

 

آسوده با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در مشاغل خرد و خانگی در سطح کشور ایجاد شد، ادامه داد: امسال از یک میلیون شغلی که دولت برنامه ریزی کرده است میزان ۵۰۰ هزار فرصت شغلی را کمیته امداد باید انجام دهد که از ابتدای امسال اعتبارات بانکی در فروردین ماه به میزان ۲۵ هزار میلیارد تومان به استان ها ابلاغ شده است.

 

معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه بیش از ۱۳۵ هزار لوازم خانگی برای نیازمندان در سطح کشور تأمین شد، گفت: همچنین ۷۰ هزار سری جهیزیه با کمک مردم و اعتبارات دولتی تأمین شد و در اختیار خانواده ها قرار گرفت.

 

وی باتأکید بر نهادسازی مراکز نیکوکاری و خیریه ای، عنوان کرد: از ۹ هزار مرکز نیکوکاری فعال در سطج کشور ۵۰ درصد آن در محل مساجد است و امام جماعت رئیس هیئت امنا است.

 

آسوده با بیان اینکه سال گذشته ۵۰ درصد منابع مردمی کمیته امداد به میزان پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل کمک های مراکز نیکوکاری بوده است، افزود: در حال حاضر یک میلیون و ۱۵۰ هزار حامی حدود ۴۰۰ هزار فرزند یتیم و محسنین را کمک می کنند و سال قبل ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مردم مستقیم به حساب ایتام واریز کردند.

 

معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) به جمع آوری ۵۰۰ میلیارد تومان صدقات در سطح کشور اشاره کرد و گفت: امسال هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در شورای زکات جمع آوری شده است و در مکان های جمع آوری شده اجرایی و هزینه خواهد شد.

 

وی بیان کرد: در ماه رمضان امسال نیز ۲۲ میلیون اطعام و هشت میلیون افطاری ساده و یک میلیون و ۷۰۰ هزار بسته معیشتی به ارزش ریالی هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در بین نیازمندان توزیع شده است.

 

آسوده در ادامه افزود:براساس آخرین آمار، تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان زکات فطریه جمع‌آوری و ثبت شده که پیش بینی می شود به بالای ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان برسد.

 

معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) بر انجام کار تبلیغی و ترویجی در بحث زکات تأکید کرد و گفت: در حوزه مردمی دیگر کمیته امداد به دنبال این نیست که مردم کمک ها را به ما بدهند بلکه ما نیاز و مشکلات مردم را شناسایی می کنیم و به خیران برای حل مسئله اطلاع می دهیم تا از ظرفیت آنان استفاده شود.

 

 

 

 

کد خبر 1174153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha