هر کاری کرده ام در راستای رسالت معلمی بوده است/ زبان و ادبیات کُردی خانواده من است

شاعر توانمند و ادیب ایلامی با بیان اینکه هر کسی برای خانواده خود تلاش می کند و زبان و ادبیات کردی خانواده من است، گفت: هر کاری کرده ام در راستای رسالت معلمی بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، استاد ظاهر سارایی در مراسم بزرگداشت این شاعر توانمند ایلامی در سالن اجتماعات  مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی استان ایلام، اظهار کرد: شعر کُردی در فاصله پهلوی تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی به خاطر تمرکز گرایی شدیدی که رژیم پهلوی داشت به سمت فراموشی می رفت.

 

وی بیان کرد: اتفاق های بزرگ در زمینه شعر کردی بعد از انقلاب اسلامی روی داد و مجموعه ای از جوانان شاعر و هنرمند در ایلام  تلاشی گسترده با راه اندازی انجمن های ادبی و شعر  سیر و روند رو به گسترشی را طی کرد و مردم این فرصت را یافتند که به هویت کردی خود بازگردند.

 

سارایی با اشاره به اینکه انجمن های ادبی و شعر نقش موثری در راستای ارتقای و تقویت شعر کردی داشته اند، ابراز کرد: این مراسم در واقع تجلیل از همه دوستانی و همراهانی است که با همدلی و همگرایی در راستای روند رو به توسعه شعر کردی و زبان مادری تلاش کردند.

 

این شاعر و ادیب ایلامی با تقدیر از تلاش ها و زحمات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای برگزاری این مراسم، یادآور شد: بنده بابت این همدلی در راستای صیانت و پاسداشت زبان کردی  بسیار سپاسگزار هستم و قطعا می تواند زمینه تقدیر از دیگر همراهان و شاعران توانمند ایلامی را هموار کند.

 

سارایی تصریح کرد: هر کاری کرده ام در راستای رسالت معلمی بوده است، همیشه حرکت خود را به آب تشبیه کرده ام و آب در مسیر نا امید نمی شود و اگر کسی  همانند آب حرکت کند و نام امید نشود به طور قطع در زمینه ای که فعالیت دارد منشا اثر و برکت برای جامعه خواهد بود.

 

وی بیان کرد:  بنده از دوران کودکی علاقه وافری به شعر، زبان و ادبیات کُردی داشتم و احساس می کردم که باید از زبان و ادبیات کردی حفاظت کنیم، اما این به معنای غفلت و نفی زبان و ادبیات دیگر زبان ها نبوده است بلکه حمایت بنده از زبان و ادبیات کردی  به این دلیل است  که هر کسی برای خانواده خود تلاش می کند و زبان و ادبیات کردی خانواده من است.

 

سارایی یادآور شد: زبان و کردی و ادبیات جنوبی  قدمتی هزاران ساله دارد، زبان بستر اندیشه، احساسات و ارتباط است و زبان کردی ما توانسته است که این سه بستر را فراهم کند، نباید به این زبان که توانسته این ارتباط را برقرار کند را ضعیف جلوه داده و به آن بی توجهی کرد.

 

وی در پایان تاکید کرد: لازم است که آموزش و پرورش و فرهنگیان عزیز هم در راستای توسعه و آموزش زبان کُردی ایلامی گام بردارند و منفعل نباشند.

 

 

کد خبر 1174470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha