ظرفیت هیئت‌ها را در تبدیل شهرداری به نهاد خدمتگذار فرهنگی اجتماعی به کار می‌گیریم

زاکانی گفت: هدف ما این است شهرداری را از یک نهاد خدمتگذار صرف به یک نهاد خدمتگذار فرهنگی اجتماعی تبدیل کنیم که قطعا هیئات به عنوان همکار می‌توانند کمک‌کننده این موضوع باشند.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: نشست ششم از مجموعه‌ نشست‌های تخصصی مهرواره هوای نو با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران جمعه، ۲۳ اردیبهشت در سالن همایش هتل لاله برگزار شد.

 

در این نشست که بخشی از آن به پرسش و پاسخ میان شهردار و مدیران و مسئولان هیئت‌های شاخص کشور و برگزیدگان مهرواره هوای نو اختصاص داشت، شهردار تهران بیان کرد: ما در تهران با تغییر رویکرد وارد شده‌ایم و رویکرد جدید ما رویکرد انقلاب اسلامی است.

 

شهردار تهران با بیان اینکه نگاه ما به انسان، خلیفه اللهی است، ابراز کرد: در جامعه‌ای که انسان را اینگونه نمی‌بیند نگاه اقتصادی مبنای امور است ولی با این رویکرد جدید انقلابی مبنای اصلی فرهنگ است. قبل‌تر این نگاه اقتصادی آسیب‌های زیادی به شهر زده است و ما الان می‌خواهیم رویکرد شهر را عوض کنیم و نگاه تک بعدی به آن نداشته باشیم.

 

وی تاکید کرد: ما تهران را کلان‌شهر الگوی جهان اسلام می‌دانیم که برای رسیدن به‌ آن باید این تهران کنونی پوست‌اندازی کند. هم در هویت کالبدی و معماری و هم در بحث معنوی برای نشان‌دادن یک سبک زندگی ایرانی اسلامی به این تغییر نیاز دارد.

 

زاکانی در ادامه گفت: ما در هویت جدید داریم به سمتی می‌رویم که همه مجموعه‌های اثرگذار در آن سهیم باشند و بالتبع نقش هیئت‌ها در این رویکرد بسیار نقش ویژه‌ای است که برنامه‌های ویژه‌ای هم برای آن داریم.

 

شهردار تهران در ادامه بیان کرد: ما در مدیریت مشارکتی‌مان سطوح مختلفی را قرار داده‌ایم و یکی از سطوح آن ایجاد قرارگاهی است که مسئولین و متولیان یک امر را آنجا دور هم جمع کنیم تا با کمک یکدیگر کار راه بیاندازیم. یک سطح دیگر استفاده از نخبگان و رفع نیاز‌های یک شهر با وجود آنها است و در این بخش یک پیوستگی را ایجاد می‌کنیم که یک بخش آن حول مطالعات نظری است که خروجی آن برای استفاده کل کشور می‌تواند باشد.

 

بخش دیگر کمک به کارکرد‌های روزمره و نوآوری‌ها برای ایجاد اثرات جدی در برنامه‌ها و مدیریت شهری است که بالتبع در این بخش‌ها یکی از موثرترین‌ها همین مسئولان و موثرین حوزه هیئت است که می‌توانند مثمر ثمر باشند. در سطح محلی نیز ما یک همبستگی را بین مردم هیئات و مساجد می‌خواهیم ایجاد کنیم و ۵۲ برنامه ذیل آن در محلات اجرا کنیم.

 

وی افزود: علاوه بر اینکه از حضور هیئت‌ها در تاثیرگذاری در شهر تهران استقبال می‌کنیم از آنها می‌خواهیم که به کمک شهرداری بیایند. ما در سه سطح می‌توانیم همکاری‌هایمان را بیشتر کنیم که یکی از آن‌ها بحث نیازها است که دوستان حاضر در جامعه هیئت در بحث نیازسنجی می‌توانند ما را کمک کنند. شما بزرگواران قطعا با حضورتان در شهر و تماس مستقیم با شهروندان این نیازها را بیشتر احساس می‌کنید. در مورد بعدی می‌توانیم به عنوان همکار کار مشترک تعریف کنیم و کارها را پیش ببریم.

 

زاکانی ابراز کرد: هدف ما این است شهرداری را از  یک نهاد خدمتگذار صرف به یک نهاد خدمتگذار فرهنگی اجتماعی تبدیل کنیم که قطعا هیئات به عنوان همکار می‌توانند کمک‌کننده این موضوع باشند. سطح بعدی سطح پشتیبانی است و ما همینجا اعلام می‌کنیم که قطعاً در سطح شهر هر هیئتی کار خوب و تاثیرگذار انجام دهد ما به عنوان پشتیبان در حد توان خودمان آن‌ها را یاری می‌کنیم.

 

وی در ادامه با هیئتی خواندن خود و اینکه خودش را از خانواده هیئت می‌داند، تاکید کرد: جامعه نیاز به یک حیات اجتماعی دارد که در آن قطعاً نقش هییت‌ها خیلی پر رنگ است. هیئت‌ها می‌توانند منتقل کننده تجربه ای ساختارمند برای انقلاب اسلامی باشند. از آنجا که جامعه ما جامعه ایستا نیست و یک جامعه محرک و پویا است هیئت‌ها به عنوان یک مجموعه پویا در حرکت رو به جلوی این جامعه نقش بسزایی دارند.

 

زاکانی در پایان خاطرنشان کرد: از طرفی در جنگ ترکیبی جدید و در عرصه‌های جدید جهاد علاوه بر عرصه جهاد خدمت هیئت ها سردمدار جهاد تببین و نقش‌آفرین در جهاد خدمت و منشا خدمت برای انقلاب اسلامی هستند.

کد خبر 1175052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha