به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از العالم،« جبران باسیل» رئیس حزب التیار الوطنی الحر لبنان و نزدیک به حزب الله شب گذشته طی نشست خبری پس از پایان موعد اخذ رای انتخابات این کشور گفت: پولی که در انتخابات خرج میشود، منبع منطقهای شناخته شدهای دارد که نشان میدهد که مبارزه [داخلی لبنان] در این سطح است.
بنابر این گزارش، باسیل در اظهارات خود با تاکید بر اینکه، انتخابات لبنان یک مبارزه و رقابت معمولی نبود، گفت: التیار الوطنی از امروز در نبرد با احزاب القوات اللبنانیه، الاشتراکی، الکتائب، جنبش امل و دیگران به سر نمیبرد، بلکه در نبردی بود که دستکم از ۱۷ اکتبر ۲۰۱۹ با ایالات متحده، اسرائیل و متحدان آنها آغاز شد.
وی در این زمینه با اشاره به اظهارات دیوید شنکر، معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در امور خاور نزدیک، گفت: دیوید شنکر اعتراف کرد که روند رویارویی با من را به نحو مطلوب مدیریت کرده و همچنین به سقوط پروژهای که ما را هدف قرار داد، اعتراف کرده است.
دیوید شنکر، دستیار سابق وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک، اظهارات جدی در رابطه با ایفای نقش آمریکا توسط دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق این کشور به منظور تسریع در سقوط مالی و سوء استفاده آن از جنبش اعتراضی ۱۷ اکتبر لبنان به منظور تحریف چهره حزب الله و تضعیف آن و متحدانش از جمله التیار الوطنی اشاره کرد.
باسیل در خصوص روند انتخابات با اشاره به اینکه پولهای صرف شده در انتخابات منبع منطقهای شناخته شدهای دارد که نشان میدهد نبرد در این سطح است، تاکید کرد:حزب القوات االلبنانیه (نیروهای لبنانی به ریاست سمیر جعجع) اولین حزبی است که در لبنان وجدانها و آراء را خریده است. وی ادامه داد: این انتخابات شامل تقلب در اراده مردم با خرج کردن پول است و ما در این مورد سکوت کردهایم تا به سمت راه حل و کار برویم.
رئیس حزب التیار الوطنی الحر لبنان با تائید اینکه آنچه تاکنون به نظر میرسد این است که این حزب در این مبارزه پیروز ظاهر شده و دارای یک فراکسیون بزرگ پارلمانی خواهد بود، تاکید کرد: همه میمانند و هیچ حزبی نمیتواند دیگری را لغو کند.
باسیل، آزمون اصلی لبنان را برگرداندن پول مردم دانست و افزود: آمریکا تلاش کرد لبنان را از نظر اقتصادی در هم بشکند تا در این انتخابات ما را حذف کند که در آن شکست خورد.
به گزارش فارس، انتخابات پارلمانی لبنان دیروز در سراسر این کشور برگزار شد که در آن ۷۱۸ نفر در قالب ۱۰۳ لیست یا فهرست برای کسب ۱۲۸ کرسی پارلمان در ۱۵ حوزه انتخاباتی با یکدیگر رقابت کردند.
نظر شما