ترویج فرهنگ حجاب و عفاف  بستر صیانت از کانون خانواده است

برنامه ریزی علمی جهت ارتقای فرهنگ حجاب در جامعه باید در قالب برنامه های فرهنگی منسجم و برنامه ریزی انجام شود.

خبرگزاری  شبستان_ خرم آباد؛  ازمهم ترین مظاهر اسلامیت جوامع مسلمان، حجاب و پوشش زنان است که به عنوان سمبل و نمادی از آموزه‌های اسلامی و تکلیفی برای مسلمانان و به ویژه زنان، موضوع چالش‌های فراوان داخلی و خارجی قرار گرفته است.

 

 حجاب و عفاف از مباحثی مهم در دین اسلام بوده و هست و این مهم این روزها مورد هدف توطئه ها و هجمه های دشمنان است.

 

آگاهی بخشی و ارائه اسوه های مناسب مهم ترین گام در راستای مقابله با توطئه های دشمنان و ترویج و نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف است.

 

 عفاف و حجاب نماد دینی ارزشی و ملی فرهنگ ایرانی و یک نماد انقلابی‌گری است.

 

ترویح فرهنگ عفاف و حجاب بستر تحکیم بنیان خانواده است

 

«زهرا بهادری»، کارشناس فرهنگی استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب مهم ترین گام در راستای تحکیم بنیان خانواده است.

 

وی با اشاره به هجمه های فرهنگی دشمنان در حوزه حجاب و عفاف، افزود: در این راستا لازم است، نهادهای فرهنگی و تشکل‌های مردمی با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها به ویژه رسانه‌های نوین در فضای مجازی اهتمام لازم داشته باشند.

 

این کارشناس فرهنگی با اشاره به نقش و جایگاه حجاب تصریح کرد: اهمیت و جایگاه عفاف و حجاب در آموزه‌های دینی و آرمان‌های انقلاب اسلامی و منویات امام خمینی و مقام معظم رهبری و فرهنگ و آداب و رسوم ملی ایرانی جایگاه رفیعی دارد باید نهادی برای این منظور در نظر گرفته شود.

 

بهادری با بیان اینکه عفاف و حجاب نماد دینی ارزشی و ملی فرهنگ ایرانی و یک نماد انقلابی‌گری است، افزود: بهره‌گیری از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با هدف اطلاع رسانی و اقدامات تبلیغی، آموزشی و تربیتی فرهنگی و اخلاقی و ارشادی گسترش فعالیت در گروههای تشکیل شده به اسم بنیاد و به نماد صدف احیاء و اجرای امر به معروف ونهی از منکر به عنوان راهکاری عملی دینی جهت ترویج عفاف وحجاب در جامعه، از دیگر برنامه‌های بنیاد است.

 

این کارشناس فرهنگی  خاظرنشان کرد: لازمه ایجاد پوشش و حجاب در جامعه، داشتن پایه‌های اعتقادی و بینشی است.

 

وی ادامه داد: در این راستا لازم است موضوع حجاب و عفاف به باور و فرهنگ  عمومی تبدیل  شود.

 

بهادری با بیان اینکه ریشه حجاب، حیا و عفت است، ابراز کرد: امروز دشمنان  در قالب توطئه های مختلف به دنبال از بین بردن نجابت و پاکدامنی میان جامعه اسلامی هستند.

 

وی افزود: حیا و عفت ویژه زنان نیست چرا که یک رابطه  مستقیم  بین عفت ورزی  زنان و مردان  است در حقیقت اگر حیا وعفت مردانه و پسرانه در جامعه ترویج نشود، ترویج فضائل اخلاقی در بین زنان جامعه ترویج نخواهد.

 

بهادری اذعان داشت: حیا و عفت علاوه بر اینکه وسیله‌ای برای تعالی و تکریم شخصیت و حفظ کرامت انسانی زن و مرد است بلکه باعث حفظ  کیان و بنیان خانواده و باعث سلامتی جامعه می‌شود.

 

این کارشناس فرهنگی بیان کرد: ترویج  حیا و عفت از طریق  گفتمان‌سازی  و مقابله  با فرهنگ  شیطانی غرب  میسر است که  این می‌تواندجامعه را از شر فرهنگ‌های غلط و شیطانی مصون نگه دارد.

 

بهادری خاطرنشان کرد: در زمینه  عفاف و حجاب کار موثری در جامعه  انجام  دهیم  نیازمند این هستیم بسترهای  لازم را  هم  در فضای  حقیقی و هم در فضای مجازی آماده کنیم و لازمه این کار مشارکت همه دستگاه‌های  اجرایی و نهادها است  که با محوریت مردم کار انجام دهند.

 

این کارشناس فرهنگی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی علمی جهت ارتقای فرهنگ حجاب در جامعه افزود: باید در قالب برنامه های فرهنگی منسجم و برنامه ریزی شده، این فرهنگ غنی را در جامعه بخصوص در بین جوانان و نوجوانان نهادینه کرد.

 

بهاری با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت فرهنگی موجود در جامعه جهت ارتقای فرهنگ حجاب، اظهار داشت: گسترش فرهنگ غنی حجاب و عفاف ضامن سلامت جامعه و خانواده هاست.

 

الگوسازی برای نسل جوان و نوجوان رویکردی مناسب جهت ترویج و نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف است که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

 

همچنین با توجه به  ظرفیتهای گستردهای  در فضای  مجازی ، باید از این ظرفیت ها  جهت  تقویت  امر  حجاب  و  عفاف  غافل  بهره گرفته شود

 

کد خبر 1176607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha