به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «غلامعلی حیدری» در آیین تجلیل از ۴۰۰ رزمنده حاضر در عملیات فتح خرمشهر که در دانشگاه شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: تبیین چگونگی قدرتگیری نظام و قرارگرفتن در بین کشورهایی که به انرژی هستهای دست یافته است موضوع مهمی است که همه اقشار به ویژه رزمندگان و خانواده ایثارگران باید نسبت به آن اهتمام ورزند.
به گفته استاندار چهارمحال و بختیاری این انقلاب و نظام به راحتی به دست نیامده است و تلاش و ایثارگری بسیاری برای حفظ آن به کار گرفته شده است و در همین راستا مردم کشور با مقاومت و ایثارگری در دست یابی به موفقیت های نظام سهم بزرگی دارند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه گذر از تحریمهای دشمن فتح خرمشهر دیگری است، تصریح کرد: عبور از سختیها و گذر از محاصره اقتصادی و تحریمهای ناجوانمردانه دشمن به مانند فتح خرمشهر دیگری است.
حیدری تقویت جبهه مقاومت و شکست داعش و انهدام پایگاههای عین الاسد و پایگاه های مخوف اسرائیل در اربیل را یک فتح خرمشهر دیگر دانست و گفت: تقویت و قوام جمهوری اسلامی یک فتح خرمشهر است که آثار و نتایج آن منطقهای و بینالمللی است.
وی در ادامه به مسائل این استان اشاره کرد و گفت: با تلاش و پیگیری های به کار گرفته شده طی ۲ سال آینده تحولات خوبی در استان در بخش های مختلف شکل می گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برنامههای محرومیتزدایی با اولویت روستاها و با مشارکت جهاد سازندگی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در حوزه آبرسانی ۱۴۰ میلیارد تومان با بسیج سازندگی قرارداد بسته شده است و این قرارداد در سال ۱۴۰۱ چند برابر رشد میکند.
حیدری هم افزایی و کار جهادی را رمز موفقیت در پیشبرد امور دانست و گفت: یکی از نمونههای این هم افزایی کمک دستگاههای خدمات رسان در آواربرداری شهرک منظریه بود.
وی در ادامه به تلاشهای دولت سیزدهم برای اصلاح اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: آیتالله رئیسی عنوان کرد که میخواهد اقتصاد کشور را اصلاح کند و برای آن از آبروی خود نیز مایه میگذارد از همین رو باید با صبر و بردباری دولت را در انجام این مهم یاری داده و همراهی کنیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: پیش از مردمی کردن یارانهها، از اقتصاد ایران یک عده خاص بهره می بردند و رانت خواری می کردند اما عدالت اجتماعی ایجاب کرد تا این رویه تغییر کند و مردم مستضعف به حق خود برسند.
حیدری به برنامههای استان برای رفع مشکلات و چالشها اشاره کرد و افزود: تلاش شده تا از ظرفیت بخش خصوصی و نهادی نظیر قرارگاه خاتمالانبیا برای رفع مشکلات استان بهره گیری کنیم.
وی تاکید کرد: افزایش تخصیص اعتبارات از ۳۰ به ۷۰ درصد، کاهش دادن سهم استان از درآمدهای مالیاتی از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به یک هزار میلیارد تومان، تشکیل هیئتهای اندیشهورز، اولویتبندی ۷۰۰ طرح نیمه تمام استان و انتخاب طرحهای پیشران از جمله اقداماتی که ظرف چند ماه اخیر در استان انجام شده است.
حیدری ادامه داد: تامین آب پایدار برای بخشهای شرب، کشاورزی و صنعت از دیگر برنامههای مهم است که در همین راستا تکمیل طرحهای آبرسانی از جمله سد باباحیدری در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما