به گزارش خبرگزاری شبستان، «فاطمه کبری متولیان» در گفت و گویی اظهار داشت: امروزه یکی از لوازم استانداردسازی نشریات و ارائه مقالات علمی در عرصه داخلی و بینالمللی، داشتن سامانه مختص نشریات است که دارای کاربریهای چند سویه است و جایگزین روشهای سنتی در اخذ مقاله تا ارزیابی ها، بازبینی مقاله توسط نویسنده تا تأیید در هیئت تحریریه، ویراستاری و صفحهآرایی تا مراحل ارسال برای چاپ و نیز از همه مهم تر نمایهسازی و ارائه آن در پایگاه های استنادی، شده است.
وی از مجهز شدن نشریات علمی حوزههای علمیه خواهران به سامانه یکپارچه خبر داد و افزود: یکی از شرایط کمیسیون نشریات علمی به منظور اخذ رتبه علمی، در اختیار داشتن این سامانه چندسویه می باشد.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران با بیان این که معاونت پژوهش با بررسی و کارشناسی های تخصصی نسبت به سامانه های موجود در کشور و پایش مزایا و معایب هرکدام سرانجام سامانه سیناوب را بدین منظور انتخاب نمود، ادامه داد: با پیگیریهای اداره نشریات علمی و مساعدت مرکز فناوری اطلاعات، سامانه مذکور به صورت نامحدود در تعداد استفاده برای نشریات تخصصی و پژهشی، خریداری و مرکز داده (Data Center) آن در بستر سرویس دهنده (Server) اَمین که متعلق به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران است، راهاندازی شد.
خانم متولیان خاطرنشان کرد: در مرحله اول، این سامانه در اختیار نشریاتی که جهت اخذ رتبه علمی به کمیسیون نشریات معرفی شدهاند قرار گرفته است و در هفتههای آتی تعداد قابل توجهی از نشریات علمی و تخصصی نیز در بستر سیناوب قرار خواهند گرفت.
وی بیان داشت: بی شک با استفاده از این سامانه، علاوه بر تسهیل در فرآیند نشریهداری و اخذ مقالات، انشاءلله در آینده نزدیک شاهد نمایهسازی تعداد قابل توجهی از مقالات پژوهشی و تخصصی خواهران طلبه در پایگاههای استنادی داخلی و بینالمللی خواهیم بود.
نظر شما