به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجتالاسلام «عباس نصیرالاسلامی» گفت: این تعداد بقاع متبرکه در ۹ شهرستان استان زیارت گاهی برای مریدان اهل بیت عصمت و طهارت هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در سامانه جامع بانک مدیریت اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد، ۶۴ بقعه متبرکه در شهرستان های بویراحمد و مارگون، ۴۱ بقعه متبرکه در شهرستان گچساران، ۶۱ بقعه متبرکه در شهرستان های کهگیلویه و لنده، ۲۹ بقعه متبرکه در شهرستان چرام، ۳۵ بقعه متبرکه در شهرستان باشت، ۱۵ بقعه متبرکه در شهرستان بهمئی و هشت بقعه متبرکه در شهرستان دنا ثبت شده است.
حجت الاسلام نصیرالاسلامی ادادمه داد: کار عمرانی و ساخت و ساز بیش از ۴۰ بقعه متبرکه استان در دست اجرا بوده که در این زمینه میتوان به بقعه متبرکه امامزاده بی بی زهرا خاتون سلام الله علیها در روستای کره شهرستان دنا، بقعه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه سلام الله علیها در شهرستان گچساران، بقعه متبرکه امامزاده آقامیر علیه السلام در شهرستان کهگیلویه، بقعه متبرکه امامزاده سید محمد علیه السلام شهر سی سخت و ... اشاره کرد.
وی ادامه داد: علاوه بر هیئت امنا بقاع متبرکه تعداد ۲۲ به عنوان خادم ثابت(سالیانه)، تعداد هشت نفر به عنوان خادم فصلی(موقت) و تعداد سه نفر به عنوان خادم افتخاری در بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول به فعالیت میباشند و سالیانه بیش از ۷۰۰ هزار نفر روز زائر به بقاع متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد برای زیارت سفر می کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: در بیش از ۱۵۰ بقعه متبرکه استان کهگیلویه و بویراحمد سه تا پنج نفر عضو هیئت امنا هستند و کارهای عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و قرآنی این بقاع را انجام میدهند.
وی افزود: مرقد مطهر امامزادگان که بیشتر آنها منصوب به امام موسی ابن جعفر (ع) هستند، همچون نگینی در شهرها و روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد میدرخشند.
حجتالاسلام عباس نصیرالاسلامی افزود: معروف ترین امامزاده در استان کهگیلویه و بویراحمد حضرت بی بی حکیمه سلام الله علیها خواهر امام رضا علیه السلام در شهرستان گچساران است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امامزادگان بزرگ ترین پایگاه تبلور آموزههای دینی هستند، بیان کرد: حرم مطهر حضرت بی بی حکیمه سلام الله علیها سالانه زیارتگاه مریدانی از سراسر کشور و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس است.
وی ویژه برنامه های دهه کرامت از ولادت حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) یعنی اول لغایت یازدهم ذیالقعده مصادف با ۲۲ خرداد لغایت ۱ تیرماه ۱۴۰۱ در بقاع متبرکه شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.
حجت الاسلام عباس نصیرالاسلامی گفت: «تکریم و بزرگداشت امامزادگان واجبالتعظیم و ارتقای جایگاه آنان»، «تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و جذب حداکثری گروهها و اقشار مختلف جامعه»، «زمینهسازی و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردمی در مدیریت، عمران و برنامههای بقاع متبرکه»، «ترویج فرهنگ زیارت و پاسخگویی به شبهات مطرح شده پیرامون زیارت بقاع متبرکه در فضای مجازی» و «برگزاری جشنهای مردمی دهه کرامت با استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه» پنج هدف برگزاری این ویژه برنامهها در ایام دهه پر برکت کرامت است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه روز پنجم ذیالقعده که در تقویم رسمی کشور روز بزرگداشت امامزادگان و بقاع متبرکه نام گذاری شده، فرصت مغتنمی برای اعتلای فرهنگ زیارت و تکریم سلاله پاک رسول خدا (ص) محسوب میشود.
نظر شما