شخصیت‌های دینی در تولید بازی‌های رایانه‌ای مورد توجه باشند

عموزاده با بیان اینکه سیاری از کودکان و نوجوانان برای بازی‌های رایانه‌ای ساعت‌ها ذهن‌شان را متمرکز می‌کنندگفت:شخصیت‌های دینی و قهرمانان ملی باید در موضوع تولید بازی‌های رایانه‌ای مورد توجه باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، امیرعلی عموزاده امروز در کارگروه ساماندهی مراکز بازی‌های رایانه ای استان قم که با حضور سید صادق پژمان مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در سالن جلسات تالار فرهنگ و هنر شهر قم ترتیب یافت، افزود: شخصیت‌های دینی مانند امام حسین(ع) و قهرمانان ملی مانند سردار شهید قاسم سلیمانی در حوزه تولید بازی‌های رایانه ای باید مورد توجه باشند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم افزود: بسیاری از کودکان و نوجوانان برای بازی‌های رایانه‌ای ساعت‌ها ذهن‌شان را متمرکز می‌کنند و از این رو باید این بازی‌ها را در داخل تولید کنیم.

 

عموزاده ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکل‌ها در مورد بازی‌های‌ رایانه‌ای این است که این بازی‌ها معرفتی و هستی شناسی را به  کودکان و حتی بزرگسالان القا نمی‌کند و بیشتر شاهد قهرمان‌سازی در بازی‌های رایانه‌ای هستیم.

 

وی تاکید کرد: حلقه‌ای که در زمینه بازی های رایانه‌ای  مفقود مانده این است که بازی ساز باید معرفت شناسی خود را بالا برده و عقبه فکری برای خود ایجاد کند.

 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای نیز در این جلسه با اشاره به این که این بنیاد قرار است نقش های متفاوتی را ایفا کند گفت: حمایت از تولید و ارتقای سواد بازی رایانه ای در میان مخاطبان و حمایت از حقوق معنوی مصرف‌کننده از وظایف بنیاد است.

 

سید صادق پژمان افزود: آن‌چه کار ما را متحول تر کرده ارزش بازی های ویدیویی از بعد اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای در دنیای امروز است.

 

وی ادامه داد: در حوزه تولید بازی های رایانه ای به خصوص بازی‌های موبایلی، ۱۵۰ بازی موبایلی در سال در کشور تولید می شود که فرصت مناسبی برای اشتغال جدید به شمار می آید.

 

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بازی‌های رایانه ای در حوزه رفتارسازی اظهار داشت: قوه قضاییه تاکید دارد بسیاری از بزه های نوجوانی و جوانی تحت تاثیر بازی های غیر مجاز رایانه ای است و این بازی ها سبک زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده است.

 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای تاکید کرد: کاربردهای متنوع بازی رایانه‌ای به موضوع مهمی در دنیا تبدیل شده است و مجموع این کارکردها نشان می دهد با موضوع مهمی مواجه هستیم.

 

وی در ادامه میزان هزینه کرد برای بازی‌های رایانه ای در ایران را حدود پنج هزار میلیارد تومان در سال دکر کرد.

 

پژمان اظهار داشت: در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای تقویت سواد رسانه ای مخاطب و نظارت بر محتوا کار می‌کنیم که بتواند زنجیره مناسب در این موضوع ایجاد کند.

 

کد خبر 1183316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha