به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، امیر رئوف با بیان اینکه آئین اختتامیه این جشنواره در بخشهای ترکیبی، نمایش، خبر، فضای مجازی، موسیقی و نغمات، پژوهش و نویسندگی برگزار شد، گفت: رادیو دنا در بخش های میزگرد با اثر « پرسمان» به تهیه کنندگی محمدصادق آزادی، فیچر و مینی فیچر با اثر « تو را می خواند» به تهیه کنندگی مسعود رشیدی و بخش ترکیبی با اثر « آخرین سرباز » به تهیه کنندگی وحید علویان موفق به کسب رتبه های برتر شدند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شرکت کنندگان سال 1398، دو هزار اثر رادیویی در ساختارهای مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند، افزود: آئین اختتامیه این جشنواره چندین بار به دلیل اوج گیری بیماری کرونا به تعویق افتاد که یکی از حکمت های آن این بود که برگزاری آن با این مناسبت ها مصادف شود.
وی ایجاد رقابت تخصصی میان برنامهسازان شبکههای سراسری، استانی و شناسایی استعدادهای جدید در سطح کشور در موضوع زیارت و همچنین انتقال تجربههای موفق و ارزیابی برنامهها در جهت ایجاد نظام تشویقی و انگیزشی در فرآیند تولید بخشی از اهداف برگزاری این جشنواره ذکر کرد.
رئوف مردمی بودن و مردمی سازی پیام های دینی را از مهم ترین شاخصه های این جشنواره نام برد و بیان کرد: موضوع زیارت تنها متعلق به دو میلیارد مسلمان جهان نیست، بلکه قلبهای هر قوم و مکتبی به عشق این موضوع میتپد.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد یکی از ماموریتهای اصلی رادیو زیارت را پاسخگویی به اطلاعات و نیازهای زائران از آغاز سفر تا پایان سفر عنوان کرد و گفت: نگاه ما به مقوله زیارت، تشرف یک زائر از یک شهرستان به شهرستان دیگر و از یک امامزاده به امامزاده دیگر است..
وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد 225 امامزاده واجب التعظیم دارد، افزود: بخش های سیما، صدا، خبر و فضای مجازی صداوسیمای استان در این سالها گزارش ها و مستند های فاخری در حوزه معرفی، تکریم و فلسفه وجودی امامزادگان تولید و پخش کرده اند.
گفتنی است اختتامیه آئین نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت 17 خرداد ماه در سالن همایش های صداوسیمای مشهد مقدس و با حضور محمد مهدی رحمتی سرپرست معاونت امور استان های صداوسیما برگزار شد.
نظر شما