فرهنگ کار باید از طریق آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در جامعه نهادینه شود

پیشکاری با بیان اینکه ارتقای فرهنگ کار، جامعه را از مصرف محوری به تولید محوری تغییر رویه می‌دهد، گفت: فرهنگ کار باید از خانواده‌ها شروع و از طریق آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، فرزاد پیشکاری مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی صبح شنبه 21 خرداد ماه در نشست بررسی راه‌کارهای ارتقاء فرهنگ کار در جامعه کار و تولید کردستان، از فرهنگ به عنوان زیربنای توسعه نام برد و گفت: تجربه نشان داده که جوامع توسعه یافته ابتدا روی مقوله فرهنگ کار کردند و سپس حوزه‌های دیگر را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

پیشکاری با بیان اینکه در میان مقوله‌های متعدد فرهنگی در جامعه، مقوله فرهنگ کار از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار داشت: فرهنگ کار باید از خانواده‌ها شروع و از طریق آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در جامعه نهادینه شود.

 

 

وی با بیان اینکه مراکز علمی، پارک‌های علم و فناوری، آموزشگاه‌ها و نهادهای آموزشی خصوصی، سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند نقش تکمیلی در نهادینه کردن فرهنگ کار و ارتقاء آن ایفا کنند، افزود: اگر فرهنگ کار ارتقا یابد جامعه از مصرف محوری به تولید محوری تغییر رویه می‌دهد و کار و فعالیت تولیدی پویا می‌شود.

 

 

مدیرکل کار کردستان خاطرنشان کرد: باید شرایطی فراهم شود که کارگر متعهد، خلاق و بهره‌ور توسط کارفرما مورد تشویق قرار گیرد و کارگر نیز کار و سرمایه کارفرما را ضامن امنیت شغلی خود بداند.

 

 

در این نشست نادر محمدی فعال در حوزه روابط کارگری و کارفرمایی، سید انور هاشمی از کارفرمایان پیشکسوت و باسابقه استان و محمد مهدی پناه فعال در حوزه کارگری دیدگاههای خود در زمینه ارتقاء فرهنگ کار را ارائه و با بیان اینکه توجه جدی به سه جانبه گرایی دولت، کارفرما و کارگر می تواند در شکل گیری زمینه‌های ارتقاء فرهنگ کار در کارخانجات اثرگذار باشد، تاکید کردند: ارتقای فرهنگ کار باید ابتدا از طریق کارفرما مورد توجه جدی قرار گیرد و سپس دولت با تسهیل گری و تسریع در نهادینه کردن این موضوع، کارگر را نیز به سمت نهادینه کردن فرهنگ کار تشویق و هدایت نمایند.

کد خبر 1184444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha